www.industriogteknik.com
Steute

Industry 4.0: Fordelingsanlæg i morgendagens industrielle produktion

Ved SPS IPC Drives 2014 vil steute ikke kun udstille nyt fordelingsanlæg til serieproduktion fra forretningsdivisionen Automation, Extreme and Wireless. Vi skal også adressere spørgsmålet om, hvilke opgaver koblingsenheder skal kunne udføre i morgendagens produktion, altså efter den fjerde industrielle revolution.

Industry 4.0: Fordelingsanlæg i morgendagens industrielle produktion
En demonstrationsmodel er blevet bygget til præcis dette formål og vil være at finde i hjertet af vores udstilling. Et ’e-Kanban’-system til montage registrerer automatisk, når en operatør fjerner en beholder fra en hylde. Når dette sker, bliver en vippekontakt aktiveret i en trådløs kontakt, der får strøm fra et batteri med lang levetid.

Trådløs kontakter som denne er allerede state-of-the-art. Det fundamentalt nye er måden, hvorpå signaler bliver behandlet. Koblingsenhederne er udstyret men en softwareplatform – udviklet af steute – der tillader integration med kundespecifikke kommunikationsnetværk. Det giver den bedst mulige fleksibilitet, når man indfører funktionaliteter og giver informationer.

Brugeren kan beslutte, om den trådløse koblingsenhed, der anvender denne teknologi, skal kommunikere i ’Internet of Things’ via deres egen IP-adresse, pr. Wi-Fi eller andre lokale netværk. På dette område er platformen grundlæggende alsidig. Demonstrationsmodellen vil vise integrationen af et trådløst fordelingsanlæg i Industry 4.0-fabrikker – og steute-ansatte ser frem til ekspertdiskussioner med de besøgende, der kommer til vores stand.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP