www.industriogteknik.com
Steute

Ny frihed I håndtering af maskiner og fabrikker

Ergonomisk komfort og fleksibilitet: Trådløs håndbetjening

Ny frihed I håndtering af maskiner og fabrikker
Produktfoto

Hvis operatøren ikke vil komme til kontakten, må kontakten komme til operatøren. Med dette princip in mente har steute udviklet en RF HB-4CH trådløs håndbetjening, som for første gang bliver præsenteret på SPS IPC Drive. Udviklingen af denne håndbetjening, der passer godt til industrien, er inspireret af steute forretningsdivision Meditec, som leverer betjeninger til medicinsk udstyr i høj kvalitet.

RF HB-4CH er udstyret med fire trykknapper, der kan antage ønskede funktioner med meget få parametriske anstrengelser på modtagersiden. Huset er komfortabelt og meget let at håndtere – hjulpet på vej af kraftige litiumbatterier, der giver den nødvendige strøm til cirka 800.000 skift uden at skulle skiftes ud.

Håndbetjeningen kommunikerer med modtagerenheden via sWave trådløs teknologi (SW 868/SW 915). Meget korte skiftesekvenser er mulige (cirka 12.000 telegrammer med gentagelse hver time). Rækkevidden er 400 meter udendørs og cirka 50 meter inde i bygninger. Den trådløse teknologi, der er udviklet af steute specifikt til industrien, skaber de nødvendige rammer for støjfri, pålidelig signaltransmission og simultan håndtering af flere håndbetjeninger på ét trådløst område.

Med sin RF HB-4CH åbner steute op for nye applikationer. steutes forretningsdivision, Wireless, tilbyder en bred vifte af meget forskelligt trådløst koblingsudstyr, men har aldrig tidligere haft et mobilt kontrolsystem. Efterspørgslen ventes at komme fra områder som logistik, bygningsautomation, maskine- og fabrikskonstruktion. Hvor som helst medarbejdere er nødt til at gå langt, kan håndtering af maskiner gennem en fjernbetjening spare tid og optimere processer. Typiske anvendelsesområder for en trådløs håndbetjening kunne være kontrol af maskiner (for eksempel i forbindelse med materialefødning) og hejseenheder såvel som betjening af automatiske lagersystemer, pumper og spil. Inden for bygningsautomation kan en trådløs koblingsenhed bruges til at betjene eksempelvis industriporte, barrierer og belysning.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP