www.industriogteknik.com
EPLAN

EEC: Eplan Engineering Configuration

Eplan Engineering Center skifter navn til Eplan Engineering Configuration: Det ny navn bliver introduceret sammen med Version 2.4 og demonstrerer, at konfiguration er en kernefunktion i Eplans mekatroniske konstruktionsløsninger. Lanceringen på SPS IPC Drives vil også præsentere reviderede funktioner, og versioneringsnummeret passer nu til Eplan Platform-nummeret.

EEC: Eplan Engineering Configuration
EEC One.jpg: Den ny EEC One Version 2.4 med integrereret multifunktionel værktøjslinje og kombineret makroudvalg.

Monheim, 18. november 2014 - mekatronisk konfiguration er et af kernepunkterne i udvalg af Eplan Engineering Centers funktioner. Produktnavnet bliver ændret til Eplan Engineering Configuration, eller EEC ligesom før, ved begyndelsen af SPS IPC Drives. Nu bliver konfiguration som en kerneværdi reflekteret i navnet. Eplan har i mange år tilbudt integrerede konfigurationsløsninger til mekatronik gennem ECC, der kan anvendes til at konfigurere komponenter, maskiner og endda komplekse installationsprojekter. Beslutningen om at ændre navnet på EEC-produktet er drevet af de fordele det giver kunderne:

• Eplan repræsenterer ´effektiv konstruktion´ - standardisering og modularisering gennem konfiguration er et målrettet skridt i denne retning.
• Pålideligheden af konfigurationen på tværs af alle fagområder - inklusiv mekanik, elektronik og software - muliggør en fremtidssikret mekatronisk konfiguration.

Sammen med navneændringen bliver EEC versioneringsnumrene synkroniseret med Eplan Platforms numre. Den kommende udgivelse vil få premiere på SPS IPC Drives og vil blive lanceret som Version 2.4. Brugere der ønsker at anvende EEC til at generere tegninger og 3D montagelayout gennem platformssystemerne, vil få fordel af de ensartede versioner. Tilpasningen til platformens system - specifikt Eplan Electric P8 og Eplan Pro Panel - er blevet tilsvarende blevet simplificeret.

Den ny version af konfigurationsløsningen bygger naturligvis på afprøvet teknologi. Brugernes fordele indbefatter muligheden for fortsat at anvende modeller fra tidligere versioner af EEC. Ved lanceringen af EEC Version 2.4 bliver der også lanceret en række nye funktioner, der sparer virksomhederne for tid: Sammen med den konstant optimeret SAP-integration, har den ny version af EEC også en standard job-server, der tillader effektivt at integrere det kundespecifikke it workflow, der er rundt om EEC, i det eksisterende it-landskab. Og EEC One - introkutionssystemet til standardisering og automation baseret på Excel-teknologi - er også blevet omdøbt som del af en harmoniseringsproces. Men automatiseringen af konstruktionsarbejdet er stadig altoverskyggende. Et af højdepunkterne i den ny version er en direkte sammenkobling med Eplan Pro Panel, der er 3D-systemet til tavlekonstruktion.

EEC: Eplan Engineering Configuration

Logoer EEC.jpg: Eplan Engineering Center bliver til Eplan Engineering Configuration: Det ny navn bliver introduceret med Version 2.4.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP