www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Experience

EPLAN Experience bliver lanceret på SPS IPC Drives: EPLAN introducereret nyt videnbaseret internationalt program. Programmet sigter mod at optimere effektiviteten i konstruktionsarbejdet. Mere effektive konstruktionsprocesser vil lede til specifikke og klare konkurrencefordele som for eksempel strategisk innovations-håndtering gennem et højtydende it-miljø, kortere vej til markedet, optimeret ressourcestyring og større international konkurrenceevne.

Eplan Experience
Eplan Experience.jpg: »Din vej til større effektivitet» - På SPS IPC Drives præsenterer EPLAN et videnbaseret program til effektivitetsoptimering af konstruktionsarbejdet.

Nürenberg/Monheim, 25. november 2014 - EPLAN Experience passer til både eksisterende og nye kunder i alle industrier, hvor EPLAN allerede findes. Det passer til alle typer virksomheder, aktiviteter og steder, og det kan implementeres og skræddersyes til specifikke krav. EPLAN Experience baserer sig især på feedback fra EPLANs globale kunder i en vifte af forskellige industrier. »EPLAN Experience vil hjælpe vores kunder med at møde de mange udfordringer inden for styringskonstruktion, de står over for i nutidens hurtigt udviklende verden, såsom stadig større kompleksitet, omfattende data og nye typer forbindelse,» siger Thomas Michels, chef for product management. Alle disse - og flere - udfordringer kan reduceres til én fællesnævner: øget effektivitet. Dette er præcis formålet med EPLAN Experience. »Vi hjælper virksomheder med at få mere ud af de samme eller færre ressourcer for at fremskynde produktudvikling og at frigøre udviklingsressourcer til andre aktiviteter, der tilfører værdi,» tilføjer Michels.

Yderst modulært

EPLAN Experience er fuldt integreret med den eksisterende EPLAN Platform. Det er yderst modulært ved at bestå af otte handlingsområder - særlige indsatsområder, som en virksomhed ønsker at optimere og gøre mere effektive:

IT Infrastructure indebærer integration af kundens EPLAN-software ind i deres egen it-infrastruktur for at sikre, at det er højtydende. Det vil lede til en problemfri og klar installation og opdateringsproces.

Platform Setup lader kunden at lave en applikationsspecifik programkonfiguration til et ideelt arbejdsmiljø. Det hjælper til at definere og implementere platformsindstillinger på den mest optimale måde.

Codes & Standards giver retningslinjer til indstillinger og brugen af enheder og master data. Det gør virksomheder i stand til at overholde alle de nødvendige globale standarder for dokumentation og produktion. Inklusiv den ny IEC 81346 standard.

Product Structure giver en veldefineret metode til at strukturere maskiner og systemer. Dette sker gennem en klar produkt- og teknologistruktur og -betegnelse som grundlag for brugen af automationsmetoder og tværfagligt samarbejde.

Design Methods - Udvælgelse og implementering af de mest effektive metoder er en af nøglerne til effektiv konstruktion. Ved at arbejde ved siden af EPLAN-eksperter bliver kunderne i stand til at analysere, evaluere, definere og implementere deres udvalgte konstruktionsmetoder for derved at skære ned på arbejdsbehov og projektplanlægningstid.

Workflow evaluerer og automatiserer konstruktionen skridt for skridt ved at anvende script og API eller en supplerende specifik udvikling. Det vil reducere fejl, integrere datateknologi ind i processerne og sikre ensartethed i konstruktionen.

Process Integration integrerer workflow i kundens processer. Dette opnås ved at udnytte yderligere potentiale og tilstødende processer til konstruktionsprocessen (PDM/ERP).

Project Management. For at opnå produktivitet på kortest mulig tid, giver EPLAN Experience en projektplan, baseret på standardiserede processer.

Primært fokus

Det primære fokus for lanceringen af EPLAN Experience i november 2014 er de to fokusområder ´Codes & Standards´ og Design Methods´. »En af de højeste prioriteter for konstruktionsvirksomheder er at implementere den ny IEC 81346-standard i deres udviklingsmiljø,» forklarer Michels. »IEC 81346 danner grundlag for struktureringen af produkter, maskiner og fabrikker, da den dækker så mange fagområder som muligt med en ensartet terminologi. Derfor tilbyder vi allerede et ´hands-on´-træningsseminar om ´Codes & Standards´ og ´Design Methods´ for at hjælpe virksomheder til på nemmeste vis at overholde IEC 81346.»

Eplan Experience

Thomas Michels.jpg: »EPLAN Experience vil hjælpe vores kunder med at møde de mange udfordringer inden for styringskonstruktion, som de står over for i nutidens hurtigt udviklende verden, såsom stadig større kompleksitet, omfattende data og nye typer forbindelse,» siger Thomas Michels, chef for product management.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP