www.industriogteknik.com
FMB

Arbejdsbesparende teknologi til industriel produktion FMB viser innovativ teknologi til samlearbejde og håndtering

Komponenter bliver samlet, sendt videre, løftet, transporteret og flyttet rundt i den industrielle produktion. Der skal bruges systemer og komponenter fra de teknologiområder, der omfatter samlearbejde, håndtering og automatisering, og processerne bliver udført i automatiserede arbejdsgange - eller i det mindste ved hjælp af maskiner.

Arbejdsbesparende teknologi til industriel produktion  FMB viser innovativ teknologi til samlearbejde og håndtering
FMB - leverandørmessen for mekanisk bearbejdning 2014 - der løber af stablen for tiende gang i Bad Salzuflen Exhibition Centre fra 5. til 7. november 2014, kan give de besøgende en overskuelig og repræsentativ oversigt over den udvikling, der er sket indenfor dette område af industriel automatisering.

Hele spektret på dette område bliver dækket af godt firs udstillere på messen, der alle arbejder indenfor fremstilling af udstyr til samlearbejde, håndtering og automatisering.

Førende leverandører som Bosch Rexroth, isel Germany og Minitec, udstiller deres modulære systemer, der kan skræddersys, til automatiseret produktion indenfor teknologi til conveyortransport, håndtering og opfyldning på gulv niveau.

Andre udstillere, som f.eks. Dreckshage, item samt Rose+Krieger, viser innovative løsninger til ergonomisk optimerede arbejdsstationer til produktions- og samleafdelinger.

Et stort antal komponentleverandører, der leverer til den elektromekaniske- og elektro-pneumatiske industri - som eksempelvis Festo, Franke, SMC og Zimmer - deltager ligeledes på messen.

Desuden præsenterer velkendte leverandører af kransystemer og transportskinner - eepos, Stroedter, Terex/Demeg og Vetter - deres produkter til gulvfri håndteringsteknologi. Her kan man se den spændende udvikling indenfor den nyeste generation af håndteringssystemer, der kan styres uden en ekstern styreenhed - simpelthen ved at lede komponenterne på vej. Det gør operatørens job nemmere, og resulterer i procesoptimering i den industrielle produktion.

Få den opdaterede udstillerliste på www.Fmb-messe.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP