www.industriogteknik.com
Alfa Laval News

Ny Alfa Laval CM Connect bruger digitalisering til at optimere hygiejnisk forarbejdning

Den nye new Alfa Laval CM Connect markerer det næste skrift på digitaliseringsrejsen for at drive innovation og vækst for kunder inden for brancher med hygiejniske processer. CM Connect er en abonnementsbaseret tilstandsmonitor og cloud gateway.

Ny Alfa Laval CM Connect bruger digitalisering til at optimere hygiejnisk forarbejdning

Den gør det muligt for anlægsoperatører at fjerntilgå data i roterende udstyr på proceslinjer. Med data om faktisk runtime, trendanalyse og tid til næste service lige ved hånden kan anlægsoperatører tage informerede vedligeholdelsesbeslutninger ved hjælp af deres pc’ere og mobile enheder. Dette beskytter proceskontinuitet og kritisk udstyr, forbedrer sikkerheden på arbejdspladsen, sparer tid og penge og giver konkurrencefordele.

Maksimer anlægseffektivitet, minimer ikke-planlagt nedetid
Efterhånden som Industry 4.0 udvikler sig, er CM Connect det naturlige næste skridt på kundens digitaliseringsrejse, idet den udvider Alfa Lavals sortiment af tilstandsovervågningsløsninger. Med komplet synlighed af alt tilsluttet udstyr kan anlægsoperatører opdage problemer, der påvirker den fremtidige ydeevne, forhindre ikke-planlagt nedetid og forbedre aktivstyring.

Idet den fungerer som en gateway, der kommunikerer via Bluetooth, kan CM Connect tilsluttes til op til 10 Alfa Laval CM trådløse vibrationsmonitorer, der blev lanceret sidste år. Den sender herefter dataene over et 4G cellulært netværk til skyen for gennemgang og analyse på et intuitivt, brugervenligt dashboard.


Ny Alfa Laval CM Connect bruger digitalisering til at optimere hygiejnisk forarbejdning

Avancerede notifikationer i realtid
Avanceret vibrationsanalyse muliggør opdagelse af eventuel afvigelse fra forudindstillede grænseværdier for udstyr. I tilfælde af afvigelser informerer en sms eller e-mail brugere, som kan tage forholdsregler i realtid ud fra dataanalyse.

“Fokus på det vigtige. CM Connect lader anlægsoperatører planlægge og prioritere vedligeholdelse baseret på data, der kan handles på,” siger John Walker, Portfolio Manager, Pumps, Alfa Laval. “I stedet for at udskifte sliddele inden deres brugstid kan operatører bruge tid og penge, når og hvor vedligeholdelse er påkrævet.”

Ud over at tilslutte CM trådløse vibrationsmonitorer kan CM Connect også fungere som en sensor. Den måler vibration, indvendig temperatur og samlet runtime ved montering på Alfa Laval LKH-, SRU-, SX- og DuraCirc-pumper eller andre roterende maskiner som f.eks. omrørere eller blandere.

Mod forbedret digitalisering
Som led i selskabets stærke ønske om at være banebrydende inden for digital transformation inden for hygiejneindustrierne udforsker og udvikler Alfa Laval Industry 4.0-løsninger for at fremme konkurrencefordelen for kunderne.

Få mere at vide på www.alfalaval.com/cmconnect.

www.alfalaval.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP