www.industriogteknik.com
Parker News

Ny PTFE-bælgslange fra Parker har ikke samme begrænsninger som andre slangetyper

Parker Hannifin, verdens førende inden for motion & control-teknologier, lancerer sin PTFE-bælgslange 2030T-V70CON, der er udviklet af Polymer Hose Division Europe. Dette avancerede nye produkt egner sig ideelt til en bred vifte af krævende anvendelsesområder, f.eks. i forbindelse med aggressive medier, højtryk, mekanisk belastning, høje temperaturer, korrosion eller UV. Andre slangetyper når deres ydelsesgrænse og kommer ofte til kort, når de stilles over for sådanne udfordringer.

Ny PTFE-bælgslange fra Parker har ikke samme begrænsninger som andre slangetyper

Parkers nye PTFE-slangetype tilbyder mange fordelagtige egenskaber, især takket være kombinationen af avanceret design og optimerede materialer. Resultatet er en løsning til selv de mest udfordrende slangeanvendelser, der omfatter industrimaskiner som f.eks. sprøjtestøbemaskiner og dækpresser, transportudstyr samt mobile, terrængående maskiner, motorer og systemer til overførsel og håndtering af væske.

Den fuldt kvalificerede 2030T-V70CON-slange modstår temperaturer fra -70 °C til +230 °C, så en lang række ekstreme anvendelsesforhold er dækket. Desuden leverer den nye PTFE-bælgslange kemisk modstand i særklasse, så den er velegnet til et bredt spektrum af krævende roller, der involverer aggressive medier.

Med dette for øje er designet på Parkers 2030T-V70CON af en art, der giver pålidelige ydelsesdata sammen med mange forskellige medier. Faktisk er den nye PTFE-bælgslange velegnet til brug med kemikalier og gas foruden hydraulikolie, vand, luft og damp.


Ny PTFE-bælgslange fra Parker har ikke samme begrænsninger som andre slangetyper

Af yderligere fordele kan nævnes brugen af flettet rustfrit stål (kvalitet 304) som forstærkningsmateriale, hvilket forebygger korrosion i våde eller fugtige omgivelser, mens den lille bøjningsradius letter installationsarbejdet og gør slangen ideel til snævre områder uden snoninger.

En sidste ting, der er værd at bemærke, er den brugervenlige og sikre slangesamlingsproces, der skyldes en fitting i ét stykke, som er krympet over manchettens samlede længde.

Den nye PTFE-bælgslange 2030T-V70CON fra Parkers Polymer Hose Division Europe fås med otte forskellige indvendige diametermål fra 6 mm (0,25") til 32,5 mm (1,25").

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: https://ph.parker.com/dk/da/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP