www.industriogteknik.com
Alfalaval News

Ny Alfa Laval PlusClean-rengøringsdyse revolutionerer tankrengøring med 100 % dækning

Med lanceringen af den nye Alfa Laval PlusClean®-rengøringsdyse er Alfa Laval’s brede portefølje af tankrengøringsprodukter klar til at tage et kæmpe skridt fremad. PlusClean leverer hidtil uset 100 % tankrengøringsdækning, op til 80 % besparelser på udgifter til vand og rengøringsmidler og ingen produktkontaminering.

Ny Alfa Laval PlusClean-rengøringsdyse revolutionerer tankrengøring med 100 % dækning

Sammen med en topmonteret tankrengøringsanordning og installeret i niveau med tankvæggen eller -bunden øger PlusClean produktiviteten og reducerer de samlede ejeromkostninger.

Ingen skyggeområder og ingen risiko for kontamination
“Når man først har integreret Alfa Laval PlusClean-rengøringsdyser i en hvilken som helst tank og tankrengøringsproces, har de forurenende stoffer ikke længere nogen steder at skjule sig” siger Janne Pedersen, Global Portfolio Manager, Tank Cleaning, Alfa Laval. “Nu er løftet om optimal tankrengøring virkelig et løfte, som vi kan holde. Ingen skyggeområder og ingen risiko for kontamination. Punktum.”

Nem at installere, nem at bruge
Med dens optimerede, kraftige spraymønster leverer PlusClean 100 % rengøringsdækning i skyggeområder, som andre spraydyser til tankrengøring overser. Rengøringsdysen, som er installeret i niveau med tankvæggen eller -bunden, har en revolutionerende indbygget funktion, der gør installation nem og drift effektiv, idet man opnår rengøringsdækning i skyggeområder som f.eks. under omrørerblade. Dette sikrer grundig tankrengøring, der ikke overgås af nogen andre tankrengøringsanordninger.

Konkurrencefordel
Denne effektive rengøringsdyse, som er perfekt til lægemiddel-, mejeri-, fødevare- og drikkevareindustrien samt inden for hjemmepleje & personlig pleje, leverer endnu mere effektiv rengøring og forbedrer proceseffektiviteten og sikkerheden samt produktkvaliteten. Dette giver større produktivitet og øger konkurrencefordelen for dem, som vælger at tilføje PlusClean til deres tankrengøringsprocesser.

Bæredygtighed i fokus
Hos Alfa Laval er bæredygtighed kernen i vores forretning, og PlusClean er ingen undtagelse. Denne revolutionerende rengøringsdyse giver væsentlige omkostningsbesparelser på vand og rengøringsmidler, hvorved miljøbelastningen mindskes.

Til krævende hygiejnisk anvendelse
Standard Alfa Laval PlusClean leveres som en fjederaktiveret rengøringsdyse til hygiejnisk tankrengøringsproces. Der findes også en særlig trykluftsdrevet version. Til steril og aseptisk tankrengøringsproces findes der Alfa Laval PlusClean UltraPure, som understøttes af Alfa Laval Q-doc-dokumentationspakken for at sikre fuld sporbarhed på tværs af hele forsyningskæden.

Opdag, hvordan 100% rengøringsdækning fra Alfa Laval PlusClean forbedrer ydeevnen yderligere og reducerer omkostninger. For at få mere at vide, besøg www.alfalaval.com/plusclean.

www.alfalaval.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP