www.industriogteknik.com
Seco Tools

ØG STABILITET OG STANDTID MED OPTIMEREDE PINDFRÆSERE I FULD HÅRDMETAL

Seco Tools arbejder konstant på at levere de mest omkostningseffektive værktøjsløsninger på markedet og lancerer nu en ny serie af fleksible, yderst produktive pindfræsere i fuld hårdmetal, Jabro® JSE510-serien. Serien har fået nyt design for at opnå optimal stivhed, spånkontrol og standtid, der resulterer i lavest mulige omkostninger pr. bearbejdet meter i stål, rustfrit stål, støbejern, titanium og visse aluminiumslegeringer. Det giver enestående procespålidelighed i en bred vifte af applikationsområder.


Nyt design kombinerer pålidelighed og uovertruffen alsidighed
Den nye JSE510-serie har et optimeret design, der giver uovertruffen alsidighed, baseret på den tidligere version af dette produktsortiment. Den nye serie er målrettet generel teknik, kontraktproducenter og specialværksteder samt luft- og rumfarts-, medicinal- og bilindustrien. Designet er optimeret til at kunne holde til selv de mest krævende fræseapplikationer med en alsidig hårdmetalkvalitet, avancerede polerede SIRA-belægninger og en stærk, skarp skæræg. For at forlænge standtiden yderligere har værktøjsserien også et vibrationsdæmpende design med variabel stigningsvinkel og optimeret spiral.

"De nye pindfræsere i fuld hårdmetal giver både høj produktivitet under mindre stabile bearbejdningsforhold og når de udnyttes maksimalt for at afbalancere produktivitet og standtid på en omkostningseffektiv måde," siger Rob Mulders, Solid End Mills Global Product Manager hos Seco Tools. "Det er den alsidighed, der gør JSE510-serien specielt interessant, når man i en produktion oplever, at udgifterne til værktøj stiger, fordi serien giver flere anvendelsesmuligheder og kan bruges til flere forskellige materialer. I den type produktion giver den nye værktøjsseries udvidede applikationsområde mulighed for at reducere værktøjslageret, uden at det går ud over produktionens gennemløbstid."

Flere værktøjer, geometrier og længder
Jabro® JSE510-serien omfatter 216 værktøjer i fire geometrier, med to længdevarianter i versionen med tre og fire skær, nemlig normal (LV2) og lang (LV3). JSE512 med to skær kan nemt håndtere de store spåner, der produceres i spiralinterpolation eller trinboring, notgange og sporfræsning, mens JSE513 med tre skær er beregnet til konventionel fræsning, fuld sporfræsning og sidefræsning. JSE514 med fire spånrum er det perfekte valg til optimeret sidefræsning, sporfræsning samt dynamisk fræsning. Endelig giver den kugleformede pindfræsergeometri i JSB512 den fleksibilitet, der kræves til sletbearbejdning og andre arbejdsopgaver med kugleformede pindfræsere.

Få yderligere oplysninger om den nye Jabro® JSE510-series funktioner og ydeevne på produktsiden for Seco-pindfræsere i fuld hårdmetal.

###


ØG STABILITET OG STANDTID MED OPTIMEREDE PINDFRÆSERE I FULD HÅRDMETAL

PR_IMG_Seco JSE510 Family.jpg
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP