www.industriogteknik.com
Conrad News

Automationsprodukter fra Siemens

Nyhed på Conrad Sourcing Platform: Logikmoduler og IoT-gateway fra Siemens til alsidige automatikløsninger.

Automationsprodukter fra Siemens

Med Cloud-forbindelsen i LOGO! 8.3 fra Siemens lagres systeminformationen altid dér, hvor du ønsker det.

  • Siemens Logo 8.3 med en direkte Cloud-forbindelse sikrer et større spillerum.
  • IoT-gatewayen SIMATIC IOT2050 gør produktionen mere fleksibel, pålidelig og effektiv.
  • Et konkret eksempel: Conrad Connect realiserer et automatiseringsprojekt med logikmoduler og gateways fra Siemens for Bornemann Gewindetechnik.

Hvad enten produktet skal anvendes inden for produktion, vedligeholdelsesindustrien eller maskinbranchen, finder du på Conrad Sourcing Platform 240.000 produkter inden for automations- & pneumatikområdet. Som noget nyt tilbydes der også de nye logikmoduler fra Logo!-serien samt IoT-gatewayen SIMATIC IOT2050 fra Siemens i det omfattende udvalg.

”De universelt anvendelige logikmoduler egner sig både til mindre strømkontakt- og styringsarbejde inden for husteknik samt til anvendelse inden for elskabs-, maskin- og apparatbygning. Udviklere og planlæggere får nu et endnu større spillerum, når de skal realisere deres projekter med version 8.3 fra Logo!”, forklarer Manuel Gschwend, Senior Expert Product Management Core hos Conrad Electronic.

Siemens LOGO! 8.3: ”Ud af forretningen, ind i den smarte verden og afsted til Cloud’en”

Uanset om det drejer sig om lagring af underretninger eller alarmer, kan du via Cloud-forbindelsen i LOGO! 8.3 gemme dine systemdata, hvor du ønsker det. Det er lidt af et paradigmeskift inden for branchen, da logikmodulerne ikke længere standses for at behandle eller downloade, men derimod giver mulighed for en live-adgang til de indsamlede data. Med Cloud-forbindelsen giver Logo! 8.3 brugeren endnu flere anvendelsesmuligheder.

Takket være den integrerede internetserver kan de tilsluttede apparater overvåges og styres med tilføjelsesmodulet LOGO! CMR via WLAN eller internet. Derved kan du selv oprette dine hjemmesider med LOGO! Webeditor 1.1, helt uden en forudgående HTML-viden. Med tilføjelsesmodulerne muliggøres der desuden en GSM- og GPS-kommunikation samt integration i et KNX-styresystem til bygninger.

Logi! 8-grundenhederne er udstyret med 8 digitale indgange og 4 digitale udgange og har en lille indbygningsbredde på blot 72 mm. Talrige funktioner, såsom strømrelæ, lyskontakt til trappeopgange, hjælpebeskyttelse, tidsrelæ og meget mere, er integreret i modulerne og kan kombineres med hinanden på et væld af måder. Koblingsprogrammer kan ganske simpelt oprettes og simuleres på PC’en. Det integrerede ethernet-interface tillader forbindelse med flere Logo!-enheder op til en maksimal udbygning på 88 DE, 80 DA, 40 AE og 24 AA.

Siemens SIMATIC IOT2050: Innovativ IoT-gateway

Siemens har udviklet SIMATIC IOT2050 for at kunne forbinde nye og gamle anlæg med Cloud-systemer og det industrielle Internet of Things (IIoT). IoT-gatewayen indeholder alt, der behøves til forbindelsen til digitale dimensioner. Desuden forkorter SIMATIC IOT2050 tiden til ibrugtagning og forhøjer anlæggets effektivitet gennem intelligent databehandling.

Et typisk anvendelsesscenario for anvendelse af SIMATIC IOT2050 er den præventive vedligeholdelse af maskiner og koblinger inden for produktion på ERP-niveau (Enterprise Ressource Planning): Herved analyseres relevante indikatorer, og indledende tegn på slid opdages således tidligt i forløbet. Derved kan man samtidig minimere produktionsanlæggets omkostningstunge stilstandstider.

SIMATIC IOT2050 tilbyder ethvert produktionsanlæg en simpel og omkostningseffektiv tilslutningsmulighed til en verden af Internet of Things. Sammen med den planlagte Edge-funktionalitet kan SIMATIC IOT2050 ganske enkelt integreres i Industrial Edge-løsninger fra Siemens. I Advanced-varianterne forkortes tiden til, at systemet er klar til ibrugtagning, takket være det forudinstallerede styresystem SIMATIC Industrial OS.

SIMATIC IOT2050 indsamler, behandler og lagrer samtlige relevante data. Således bidrager IoT-gatewayen til at gøre produktionen mere fleksibel, pålidelig og effektiv. Data overføres til et Cloud-baseret analyseværktøj og bliver efterfølgende ført tilbage til produktionens vedligeholdelsessystem. Den kontinuerlige dataudveksling slutter reguleringskredsen til optimering af vedligeholdelsesintervallerne i produktionen.


Automationsprodukter fra Siemens
Conrad Connect-digitaliseringsprojekt for Bornemann Gewindetechnik, IoT 2050 fra Siemens fungerer som gateway til Cloud.

Conrad Connect: Intelligente automationer til virksomheder

Også Conrad Electronics egen IoT-platform understøtter integration af den ny IoT-gateway fra Siemens: Conrad Connect har som en af de førende IoT-platforme i Europa et hurtigt voksende økosystem af mere end 130 navnkundige producenter. Virksomheder bruger platform-as-a-service (PaaS) for at kunne tilbyde kunderne ukomplicerede løsninger og udvikle nye digitale forretningsmodeller inden for energistyring, elektromobilitet, produktion, handel og bygnings-management.

Der kan indhentes flere oplysninger om produkterne fra Siemens samt andre tilbud inden for automation & pneumatik hos Conrad Elektronik: https://www.conradelektronik.dk/sog?search=Siemens%20Logo%208.3&searchType=regular
IoT-gatewayen SIMATIC IOT2050: https://www.conradelektronik.dk/p/siemens-simatic-iot2050-quad-core-gateway-2269359?searchTerm=2269359&searchType=suggest&searchSuggest=product
Find flere oplysninger om Conrad Connect: https://www.conradelektronik.dk/om-os/services/conrad-connect

www.conradelektronik.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP