www.industriogteknik.com
Seco Tools

Et tæt samarbejde med Seco Tools giver gode fordele for kunderne

Et tæt partnerskab med kunderne og deres samarbejdspartnere betyder, at Seco Tools hele tiden er på forkant med udviklingen og dermed kan identificere udfordringer og udvikle den viden, der er nødvendig for at bidrage til at løse selv de mest krævende problemer i branchen.


Ved at sørge for, at kunderne er kernen i virksomhedens forskning og udvikling, har Seco Tools fået et stort udbytte i form af at identificere og udvikle nye produkter og løsninger, der kan bidrage til at ændre produktionsmetoderne i virksomheder over hele verden. "Ved proaktivt at løse de problemer, som kunderne har i dag, skaber vi fremtidens løsninger. Vores mål er at opnå og udvikle viden og forståelse," siger Roger Granström, Senior R&D Manager hos Seco Tools.

Som dokumentation for, at idéen virker, peger Roger Granström på et partnerskab med en større bilproducent: "De havde et projekt, som de ikke rigtigt ville tale om eller videregive detaljer om, nemlig en innovativ og nyskabende komponentplatform. Vi begyndte i stedet for med at se på fælles udfordringer inden for produktion, og i den proces har vi opbygget stor tillid til hinanden. Det har resulteret i, at topledelsen nu er meget interesseret i at få os til at hjælpe dem med et stort automatiseringsprojekt, der vil ændre deres fremstillingsproces fuldstændigt, så samarbejdet nu overgår alle vores forventninger," fortæller Roger Granström.

Projekter af den type kræver både fingerspidsfornemmelse og tillid – kunderne skal være klar til at give Seco Tools indsigt i procedurer og processer, der kan være kommercielt følsomme, så teknikerne og supportmedarbejderne kan studere dem grundigt og udvikle nye idéer. "Det handler om at opbygge tillid – Seco Tools er en af mange leverandører, og vi er nødt til at bevise over for vores kunder, at vi er værdige til deres tillid. Vi forsøger at bygge broer mellem os selv, de tekniske universiteter og vores kunder, og kunderne er begyndt at indse, at det er præcis, hvad de har brug for," siger Roger Granström.

De kunder, Seco Tools samarbejder med, er dem, der betragtes som teknologisk førende og fungerer som drivkraft for udviklingen i deres respektive brancher. Initiativet bygger på et princip om dialog mellem Seco Tools og kunden. Når et problem af fælles interesse er identificeret, forpligter Seco Tools sig til at hjælpe kunden med at analysere det og komme med mulige løsninger. "De problemer, der opstår, kan være meget specifikke for den enkelte kunde og branche, men vi lærer altid noget, som også kan bruges andre steder. Vi taler meget om bæredygtighed og energieffektivitet, og der kommer hele tiden nye krav til den daglige drift i fremstillingsvirksomhederne," fortæller Roger Granström. "Viden er altid nyttig, uanset hvor den kommer fra, og vi har konstateret, at vi altid kan bruge erfaringerne fra de her partnerskaber og projekter i vores bestræbelser på at løfte vores udvikling videre. Vi er mindre interesserede i det kommercielle aspekt end i vidensdelen," forklarer han.

Brobygning
I forhold til andre partnerskaber har Seco Tools et tæt samarbejde med adskillige tekniske universiteter i Sverige og med de bedste europæiske og amerikanske universiteter. "Det er vores mål at bygge bro mellem os selv, den akademiske verden og vores kunder samt at industrialisere ny teknologi så hurtigt som muligt," siger Roger Granström. "Vi er begyndt at arbejde tæt sammen med vores kunder, og vi vil gerne endnu tættere på. Vi arbejder i et meget konkurrencepræget miljø, og samarbejdet med kunderne er afgørende vigtigt for os."

De tætte relationer til kunderne vil fortsat være en vigtig del af Seco Tools' forsknings- og udviklingsarbejde fremover. "I øjeblikket arbejder vi med fire forskellige kunder i forskellige brancher, og vi ser på yderligere tre eller fire potentielle fremtidige samarbejder," forklarer Roger Granström. "Vi glæder os til at følge disse kunder og bidrage med vores brede ekspertise i et gensidigt givende samarbejde, og vi er dybt engagerede i at støtte dem i deres vej frem mod den næste æra inden for produktion."


Et tæt samarbejde med Seco Tools giver gode fordele for kunderne
 
PR_IMG_Collaborative Partnership with Seco Tools.jpg

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP