www.industriogteknik.com
Parker News

Parkers High Performance Flange-system er nu certificeret til marine anvendelser

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, har annonceret, at dens mekaniske flangesystem til maskiner og anlæg (med arbejdstryk på op til 420 bar) – "HPF – Parker High Performance Flange-systemet" – har opnået DNV GL-godkendelse til marine anvendelser.

Parkers High Performance Flange-system er nu certificeret til marine anvendelser

DGUV-godkendelsen certificerer brugen af Parkers HPF i hydrauliske systemer til sprøjtestøbemaskiner samt hydraulik- og maskinpresser.

Dette produktsortiment lever op til de stigende krav til konstruktion, især marine-, formpresnings-, sprøjtestøbnings- og mobilt arbejdsudstyrsindustrier. Samtidig bidrager High Performance Flange-systemet væsentligt til en reduktion i monteringstid og omkostninger, eftersom det overflødiggør behovet for tidskrævende svejseprocesser, som let giver anledning til fejl. Parker HPF-systemet har desuden fremragende højtryks- og vibrationsmodstand.

Parkers High Performance Flange-system (HPF) er et formpresset tilslutningssystem. Det supplerer det gennemprøvede produktsortiment inden for rørforbindelsesteknologi med EO2-FORM og F37 til rør med en udvendig diameter på 25 mm. I industrielle anvendelser er det den ideelle erstatning for svejsede rørtilslutninger, der udsættes for de allerhøjeste belastninger. HPF-systemet består af en hærdet flange med spænderingskontur, en HPF-indsats (med O-ringsfordybning eller som en fladlukningsversion) og pakninger på både port-og rørenderne for at sikre en gastæt tilslutning.

Systemet er egnet til brug på stålrør med en udvendig diameter på op til 150 mm. De tilknyttede stålkomponenter leveres med miljøvenlige og ekstremt korrosionsbestandige Cr (VI)-frie overflader.

Flangestørrelser spænder fra ¾" til 5" og leveres i overensstemmelse med ISO 6162-1-, ISO 6162-2- eller ISO 6164-standarder. Rørene samles i en tulipanform uden skarpe kanter. Ensartet indføring af fladerne i det samlede flangeområde opnås med denne teknologi, hvilket resulterer i en meget høj brudstyrke.

Formningsprocessen udføres ved hjælp af Parflare-maskinudstyr, der er specielt udviklet til disse produkter, og som tilvejebringer hydraulisk aksialtryk. Selv store rør kan håndteres nemt – og frem for alt hurtigt – takket være disse maskiners integrerede rørstop, eksemplariske ergonomiske design og høje driftskomfort. Ud over proceshastigheden sparer HPF-teknologien tid ved at nedsætte behovet for rørafprøvning og -rengøring, der gør konventionel svejsning til en forholdsvist dyr og tidskrævende metode.

www.parker.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP