www.industriogteknik.com
Conrad News

Fjedersamlemuffe med vippepal fra Wago

Innovativ klemme fra WAGO til en-, fin- og flertrådede ledere på 0,2 til 4 mm2.

Fjedersamlemuffe med vippepal fra Wago

Fjedersamlemufferne fra WAGO’s serie 221 gør det muligt at forbinde og fjerne ledere på sikker vis uden brug af værktøj.

  • Forbind og fjern ledere med en nem vippepal – helt uden brug af værktøj.
  • Slankt design, der optager et minimum af plads i trange serverrum.
  • Universel tilslutning til laboratorie-, test- og prøveopstillinger

Conrad Elektronik udvider sit sortiment af elektromekaniske produkter med fjedersamlemuffer fra WAGO 221-serien. De nye fjedersamlemuffer med vippepal er retningsvisende for tilslutningen af en-, fin- og flertrådede ledere med et tværsnit i intervallet 0,2-4 mm i klemmeretningen.

Takket være det slanke design med en længde på 35,50 mm, en bredde på 8,10 mm og en højde på 8,90 mm optager klemmerne kun ganske lidt plads, og de er derfor perfekte i de meget trange serverrum. Fjedersamlemufferne er beregnet til en nominel strøm på 32 A og en nominel spænding på 450 V, og de kan anvendes i omgivelser op til +85 °C.

Som noget helt særligt har de transparente fjedersamlemuffer en orangefarvet vippepal med en komfortabel teståbning, der gør det muligt at forbinde og fjerne ledere helt uden brug af værktøj – og med en helt klart mere sikker tilslutning. Hermed opnår du som bruger en både nemmere, hurtigere og mere sikker arbejdsproces.

Ved flerpolede installationer findes der adaptere, der gør det muligt for brugerne at anvende individuelle Freiheitsgrade til den modulære, fleksible opbygning af op til 5 poler i fast position med en adapter – uanset om der arbejdes med eller uden trækaflastning, skinner med snap-in fødder, der skal skrues, limes, bindes eller hænges op.

Vælger du fjedersamlemufferne fra serie 221 som en universel tilslutning af ledere i klemmeretningen, optimerer du ikke blot pladsbehovet ved den almindelige brug i forbindelse med installationer, men gør det også muligt at realisere forskellige nye løsninger. Hertil hører f.eks. laboratorie- og testopbygninger såvel som produktionstestområder, tilslutning af lys i forsænkede lofter, forlængelse af kabler til højtalere eller koblingsbokse til industriel anvendelse.
„De nye fjedersamlemuffer fra WAGO er f.eks. velegnede til brug inden for områderne bygningsinstallation, vedligehold, reparation og service såvel som også automatisering af bygninger inden for industri. messe- og butiksindretning, hvor man også kan anvende fjedersamlemufferne“, forklarer Manuel Gschwend, Senior Expert Product Manager hos Conrad Electronic.

„Der er virkelig mange fordele for de nævnte målgrupper“, understreger Andreas Brettschneider (Wago). „Elektrikere kan ikke blot forbinde mellemliggende installationsledere – de kan simpelthen også forlænge lederne, hvorved muligheden for indsættelse af flere poler samt den faste position gøres mulig ved hjælp af adapteren. Klemmerne har en enkel skinnemontering og er udstyret med en integreret trækaflastning, hvorved lederne sikres mod trækkraft og bevægelse.“

Fjedersamlemufferne fås i to varianter, der begge har en EN- und UL-godkendelse. I sortimentet er der en version med transparent kabinet til et ledertværsnit på 0,2 til 4 mm² til standardanvendelse såvel som en version til overvejende brug i Nordamerika med et hvidt kabinet til et udvidet tilslutningsområde med AWG-12-ledere.

www.conrad.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP