www.industriogteknik.com
Steute

Den ny RF BF 74: Ingen kabler, ingen batterier

Nye trådløse controls er alsidige takket være deres modulære design

Den ny RF BF 74: Ingen kabler, ingen batterier
Produktfoto: Kontrolenheder RF BF 74

På Hannover Messe 2014 præsenterede steute en ny serie af controls, som anvender trådløs teknologi inden for sit forretningsområde Wireless.

Vores ny RF BF 74 er fuldstændig modulært i designet. Kontaktindstik og forskelligfarvede typer af hætter med påskrift til trykknapper kan alle kombineres med forskellige trykknapper, tastomskiftere og vippekontakter. Brugere kan vælge versioner af huse til en, to eller tre kontakter. Og hvis man har brug for mere end tre kontrolelementer, findes der større huse.
De forskellige muligheder skaber fleksibilitet hele vejen igennem industriteknologi og opbygning af automation. Og alt sammen uden brug af strømkabler, signallinjer eller batterier.

Kontaktsignalerne er transmitteret på 868 eller 915 MHz ved hjælp af afprøvet sWave-teknologi udviklet af steute. Teknologien garanterer høj transmissionssikkerhed og har en rækkevidde på op til 60 m indendørs og 700 m udendørs. Strøm kommer fra en generator, som er blevet forbedret og formindsket i størrelse endnu en gang. Den omformer kinetisk energi til elektricitet, når stemplet aktiveres. Det betyder, at brugeren får alle fordelene af trådløs teknologi uden at skulle bekymre sig om batteriopladning eller om den operationelle status.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP