www.industriogteknik.com
Conrad News

Fokus på automatisering hos Conrad Elektronik

Conrad er en kompetent partner, der er i øjenhøjde med kunderne: B2B-kunder kan afdække deres komplette behov inden for automatisering med produkter fra Conrad.

Fokus på automatisering hos Conrad Elektronik

  • Der findes 240.000 produkter inden for automatisering & pneumatik på Conrad Sourcing Platform.
  • Vi har det komplette sortiment fra førende producenter, og det gør det lettere for dig at opfylde det tekniske behov i netop din virksomhed.
  • Vi tilbyder et bredt og dybdegående udvalg af automatiseringsprodukter til vedligehold og opretholdelse, der egner sig til producerende virksomheder og logistikbranchen.

I det andet kvartal af 2021 har Conrad Elektronik valgt at sætte fokus på emnet automatisering. Vores B2B-kunder kan vælge blandt et bredt og dybdegående sortiment på Conrad Sourcing Platform, der indeholder over 240.000 automatiseringsprodukter og dertil passende services. Der findes produkter inden for områderne: styring, pneumatik og motorer, kontakter og signalisering samt kommunikation. Brugerne kan dermed afdække deres komplette tekniske behov i virksomheden ved at vælge Conrad.

Ralf Bühler, CEO hos Conrad Elektronik, giver et overblik over fordelene på Conrad Sourcing Platform: „Hvis man ser bort fra vores omfattende og til stadighed voksende sortiment, har vi også skræddersyede services på Conrad Sourcing Platform, så vi kan støtte vores B2B-kunder i deres arbejde. Ved siden af den analoge adgang stiller vi inden for den digitale verden også en tilpasset Omnichannel-Access til rådighed for vores kunder.” Vores løsninger spænder over webshoppen til Conrad Smart Procure (CSP) for både mindre og mellemstore virksomheder, mens de større virksomheder og koncernkunder kan gøre brug af ERP-systemet og det online katalog: Med Conrad Sourcing Plattform tilbyder Conrad hver virksomhed den passende elektroniske indkøbsforbindelse, der fremskynder indkøbet og gør processen i forbindelse med indkøbet mere transparent og effektiv.”

Conrad er som effektiv automatiseringspartner leverandør til den industrielle vedligeholdelse og branchen for byggeri af specialmaskiner, såvel som også til produktionsindustrien med alle reserve- og brugsdele, der er nødvendige for vedligeholdelsen og opretholdelsen af både anlægs- og maskindrift. B2B-kunder kan dermed vælge blandt et større mærkesortiment som f.eks. Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components og Lapp. Produktudvalget strækker sig her fra pneumatikprodukter og programmerbar styring med hukommelse (SPS) til industrisensorer, strømforsyninger, relæer, industrikabler, stik, værktøj samt test- og måleapparater til automatisering og brugsmaterialer.

Conrad Sourcing Platform er heller ikke kun interessant for den klassiske industribranche. Også uddannelsesinstitutionerne kan i forbindelse med grund- og efteruddannelser drage stor fordel af det brede udvalg.

Ved siden af den individuelle service stiller Conrad også tilbudstjenester og telefonordrer til rådighed for B2B-kunder, der her selv planlægger leveringen af de ønskede varer. Derudover tilbyder Conrad også yderligere produktservices, som f.eks. professionel kabel- og kabelsamlingsservice.

Der kan indhentes mere information om den aktuelle kampagne på følgende link: https://www.conradelektronik.dk/automation

www.conradelektronik.dk

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP