www.industriogteknik.com
Bureau Veritas

Bureau Veritas og LM Wind Power går sammen om certificering af vinger til vindmøller

Bureau Veritas, der er en af de førende på verdensplan indenfor afprøvning, inspektion og certificering, har udsendt meddelelse om underskriften af en rammeaftale med LM Wind Power, der er den globalt førende leverandør af komponenter og tjenesteydelser til vindmølleindustrien.

Bureau Veritas og LM Wind Power går sammen om certificering af vinger til vindmøller
Kontrakten er et resultat af et succesfuldt samarbejde mellem de to virksomheder, med deling af viden og et samarbejde, der har givet fuld forståelse for de krav og behov, der er i vindmølleindustrien. Dette tilsagn og den fælles forpligtelse bliver cementeret med rammeaftalen, og de første opgaver med certificering er i gang. Frank V. Nielsen, der er vice president hos LM Wind Power’s Business Development & Strategic Alliances, er overbevist om, at den nye aftale vil være en fordel for LM Wind Powers kunder og for industrien generelt.

Frank V. Nielsen siger: ”Allerede nu har vi et frugtbart samarbejde med Bureau Veritas omkring vores ISO 9001/14001 og OHSAS 18001 certificeringer. Det var helt naturligt for os også at inkludere certificering af vingerne, så vi kunne udvide tilbudet om kvalificeret certificering til industrien. Bureau Veritas lever op til vore krav til en value adding certificering i kraft af deres store kompetence, kundefokus og globale footprint - og det gør os i stand til at levere et dokumenteret og meget pålideligt produkt til vore kunder.”

”Bureau Veritas Certification er stolte over og glade for at arbejde sammen med en virksomhed som LM Wind Power, der er førende på området,” siger John MacAskill, Head of Renewables for Europe. ” På verdensplan er næsten en ud af fire vinger en vinge fra LM Wind Power. Tilliden til Bureau Veritas er meget stor, og vi ser frem til at støtte dem i dette spændende og voksende marked.”

Bureau Veritas er med på EWEA messen (Stand 6-C13) i Barcelona, Spanien, fra 10. til 13. marts 2014.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP