www.industriogteknik.com
Conrad News

Alsidige bordmultimetre hos Conrad Elektronik

Digitalmultimetrene VC-7055BT, VC-7060BT og VC-7200BT fra Voltcraft råder over et grafisk display og muliggør, alt efter model, en opløsning på op til 5 ½ cifre (200.000 counts).

Alsidige bordmultimetre hos Conrad Elektronik

Voltcrafts digitalmultimeter VC-7200BT har et grafisk 4-tommers display, der tillader visninger af måleværdier, som ikke er realisérbare med konventionelle visninger.

  • Topmodellen VC-7200BT opnår en målenøjagtighed på ±0,015%
  • Effektivitetsmåling for asymmetrisk spænding og strøm
  • Også egnet til måleopgaver inden for kvalitetssikring ved serieproduktion

Conrad Elektronik forhandler nu de tre digitalmultimetre VC-7055BT, VC-7060BT og VC-7200BT fra Voltcraft inden for produktsortimentet måleinstrumenter. Bordapparaterne er tilpasset behovene hos elektrikere og teknikere inden for områderne istandsættelse og reparation, der søger apparater til måleopgaver i henhold til målekategorierne CAT I (1’000 V) og CAT II (600 V). Derudover er digitalmultimetrene egnet til brug i laboratorier og, alt efter model, måleopgaver inden for kvalitetssikring ved serieproduktion.

”Brugere, der vælger en af de tre modeller, får dermed et apparat med høj ydelse, høj funktionalitet og med mulighed for at gennemføre automatiske målinger”, forklarer Harald Lehner, Head of Private Label Sales, Conrad Electronic. ”Topmodellen VC-7200BT har en høj opløsning på 200.000 counts og en målenøjagtighed på ±0,015%, og der er derfor tale om en kraftfuld enhed.”

På det grafiske 4-tommers LC-display (10,16 cm) med en opløsning på 480 pixel x 320 pixel kan måleværdierne vises med 5 cifre efter kommaet eller, ved topmodellen VC-7200BT, i grafisk form. Der er mulighed for en klassisk bjælkefremstilling med dynamisk bevægelse. Alternativt kan det dynamiske signalforløb betragtes over tid, og det kan for eksempel følges, om en spændingsstigning forløber hurtigt eller langsomt, dvs. stejlt eller fladt. Teknikere kan få gavn af denne mulighed, som multimetre med konventionelle visninger ikke tilbyder (eksempelvis dynamiske kurver, ophobninger eller forløb), ved en række forskellige anvendelser. Trendanalyser er tilgængelige i diagam-modusset.

Via tasten ”Dual” på multimetrenes front kan det indstilles, at der f.eks. ved en strømforsyning angives to værdier samtidigt for således at måle vekselspændingsandelen ved et jævnspændingssignal. Spænding og frekvens, eller andre valgfrie værdier, kan også vises samtidigt i to linjer.

Bordmultimetrene er udstyret med tilslutninger til spændings-, strøm- og frekvensmålinger med automatisk områdevalg. Med effektmålefunktionen (True RMS) kan asymmetriske spændinger og strømme, der afviger fra den grundlæggende sinusfunktion, måles præcist. Udover firetrådede Kelvin-måleledninger til præcisionsmåling i lavohmsområdet kan der også tilsluttes temperatursensorer eller termoelementer til temperaturmåling.

Særligt for modellerne VC-7060BT og VC-7200BT er der digitale tilslutninger på bagsiden til at trigge og skifte, hvor der, f.eks. ved automatisk kontrol i kvalitetssikringen ved serieproduktioner, kan tilsluttes en SPS.

Med topmodellen VC-7200BT kan der indsamles op til 150 måleværdier per sekund, der gemmes i den interne datalogger. Den interne hukommelse kan rumme op til 1.000 måleværdier. Et USB-interface står til rådighed til eksport af måleværdier. Derudover findes der tilslutningsmuligheder til LAN og RS-232 og SCPI-understøttelse.

Multimetrene er kalibreret fra fabrikanten efter producentstandarder og Voltcrafts kvalitetssikring. Kalibreringen sørger for en høj produktkvalitet og en opfyldelse af tolerancegrænserne.

Yderligere informationer om bordmultimetrene fra Voltcraft kan findes her: https://www.conradelektronik.dk/p/voltcraft-vc-7200bt-bord-multimeter-digital-datalogger-cat-i-1000-v-cat-ii-600-v-visning-counts-200000-2203068

www.conradelektronik.dk

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP