www.industriogteknik.com
Conrad News

MASSER AF POWER HER OG NU!

Strømforsyningsserien Pro 2 og kommunikationsmodulet fra WAGO gør systemer velegnede til digitalisering.

MASSER AF POWER HER OG NU!

  • Den høje effektivitet på op til 96,3% sparer både energi og driftsomkostninger
  • Parametre kan nemt og hurtigt indstilles ved hjælp af software
  • En intelligent belastningsadministration sikrer en tilstrækkeligt høj udgangsstrøm

Conrad Elektroniks produktsortiment på Conrad Sourcing Platform omfatter nu de to avancerede DIN-Rail-strømforsyningsenheder fra WAGO’s Pro 2-strømforsyningsserie med 480 og 960 watt. Snap-on kommunikationsmodulet er ligeledes en nyhed på Conrad Sourcing Platform. Modulet gør det muligt for strømforsyningerne at kommunikere med en PLC- eller en IoT-gateway og sikrer en både praktisk og pålidelig integration i den respektive infrastruktur.

Strømforsyningerne i Pro 2-serien udveksler løbende data via kommunikationsmodulet. Hertil anvendes der i øjeblikket standardiserede protokoller som IO-Link og Modbus RTU. Fremover vil der imidlertid også blive anvendt Ethernet-baserede protokoller som Modbus TCP, MQTT og Ethernet IP. En kontinuerlig overvågning er mulig via enhedernes overvågningsfunktioner.

Elektriske installatører inden for industrien såvel som i virksomheder, der specialiserer sig i at konstruere styreskabe og systemintegratorer, kan benytte strømforsyningsenhederne i Pro 2-serien til energioptimering samt til at evaluere og analysere data såsom strøm-, spændings- og effektværdier. I standbytilstand kan den centrale PLC bruges til at slukke for de decentralt anvendte strømforsyninger i systemdele via hardwaresignaler eller buskommandoer for at spare energi.

”Vores strømforsyninger i Pro 2-serien opnår en effektivitet på op til 96,3% og er derfor en reel verdensmester i effektivitet. De reducerede driftsomkostninger målt i euro samt CO2-besparelsen gennem strømforsyningerne ligger væsentligt højere end oprindeligt antaget af kunderne,” udtaler Florian Kothe, Business Development Manager Interface hos WAGO.

Klaus Böhmer, Sales Director International hos WAGO, tilføjer: "Den lange levetid, den kompakte størrelse og frem for alt det høje effektivitetsniveau og den deraf følgende maksimale reduktion i driftsomkostninger er de direkte fordele, som vores kunder og systemoperatører kan drage fordel af fra dag 1."

For de applikationer, hvor der skal tages højde for derating, og en defineret nuværende værdi derfor ikke må overskrides, kan det indbyggede amperemeter udsende en advarsel og dermed effektivt forhindre en overbelastning.

En hurtig og pålidelig udkobling af afbrydere bliver muligt takket være de kortsigtede udgangsstrømme på op til 600%. Derudover gør strømforsyningsenhederne det muligt at oplade kondensatorer hurtigt, ligesom kontakter kan skifte hurtigere takket være en udgangsstrøm på 150% i 5 sekunder.

Strømforsyningerne i Pro 2-serien er velegnede til brug i det udvidede temperaturområde -40 til +70 °C.

www.conradelektronik.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP