www.industriogteknik.com
EPLAN

Nu lancerer Eplan nye produkter til Rockwell Automation Encompass-program

Eplan, som er global partner til Encompass, har tilføjet Eplan Fluid og Eplan Harness proD til Encompass-programmet. Med de nye produkter kan brugere sammenligne deres tekniske designdata med kontrolsystemerne fra Rockwell Automation.

Nu lancerer Eplan nye produkter til Rockwell Automation Encompass-program
screen_rockwell.jpg: Alle Eplan Platform-produkter er blevet godkendt til at blive indføjet I Encompass Product Reference-program fra Rockwell Automation.

Rockwell Automation har tilføjet Eplan Fluid og Eplan Harness proD til deres udbud af godkendte Encompass products. Disse produkter slutter sig til Eplans andre godkendte systemer såsom Eplan Electric P8, Eplan Pro Panel og Eplan PPE. Det betyder, at alle Eplan Platform-systemerne nu er godkendte. Eplan har været global Encompass-partner til Rockwell Automation siden 2008. Eplan Fluid er et ingeniørværktøj til design og automatisk dokumentation for kredsløb i energisystemer til hydraulic, pneumatic, køling og smøring.

Eplan Platformen forbinder fluid-specifik ingeniørarbejde med alle andre ingeniørdiscipliner, så de forskellige opgaver kan foretages samtidigt. Det skruer op for hastigheden på hele designprocessen - selv kombineret med andre discipliner som elektronikdesign. Eplan Harness proD er et moderne 3D/2D softwaresystem til effektiv design og dokumentation af ledningsnet. Systemets styrke ligger i dets automatiske trin - fra at det importerer mekaniske modeller i 3D til ledningsnetlayout og kombinerer dem med netlister og helt op til routing af kabler og generering af dokumentation og 2D nailboard-tegninger. Eplan Harness proD har potentialet til at blive integreret ind I PDM-miljøer uden problemer, fordi det er I stand til at indarbejde både mekanisk relevante informationer fra forskellige MCAD-systemer og ECAD tilslutningsinformationer. Det betyder, at man kan designe et net, selv uden en mekanisk prototype ved hånden. For at sige det helt enkelt: Udviklingstiden bliver reduceret, produktiviteten øges og projektkvaliteten forbedres løbende.

Designløsningerne skaber yderligere synergier mellem Rockwell Automation og Eplan. Brugere kan nu skabe deres elektriske design ved at anvende databasecentrerede, objektorienterede arkitektur for derefter at anvende den tovejskontrol af datasynkronisering der er mellem Eplan Electric P8 og RSLogixTM 5000, og P8 via RSLogixTM Architect til hardware og tag-synkronisering mellem både kontrolsystemer og elektroniktegninger. Brugere får nu fordel af at kunne anvende Eplan Pro Panel til virtuelt at designe deres kontakthuse med 3D-planlægning understøttet af eTouch-teknologi. Derefter kan man sende data direkte til produktionsafdelingen.

Løsningsudbydere, systemintegratorer, maskin- og udstyrsproducenter (OEM´er) og ingeniørfirmaer vil alle få noget ud af partnerskabet mellem Eplan og Rockwell Automation.

Baggrund:
Gennem Encompass Product Partners kan kunder hurtigt finde de produkter, der bedst kan løse deres applikationsudfordringer. Disse produkter er kritiske komponenter eller tilslutningsløsninger, der udvider og forstærker Rockwell Automation-installationer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP