www.industriogteknik.com
Conrad News

Innovativ sender- og modtagelsesteknologi hos Conrad Elektronik

Med en bred vifte af GPS-, GSM-, VHF-, DVB- og bilradioantenner fra Hirschmann Mobility kan Conrad Elektronik tilbyde både alsidige og moderne løsninger til kræsne forretningskunder inden for køretøjs- og maskinteknologien via elektronikdistributøren Börsig.

Innovativ sender- og modtagelsesteknologi hos Conrad Elektronik
Hirschmann Mobility er ekspert inden for mobil kommunikation i TE Connectivity Group

Nu tilbyder Conrad Elektronik sine forretningskunder en bred vifte af sendere og modtagere fra Hirschmann Mobility (tidligere Hirschmann Car Communication). Køretøjs- og maskinfabrikanter kan nu anvende Conrad Sourcing-platformen til at få adgang til et stort antal GPS-, GSM-, VHF-, DVB- og bilradioantenner og dermed også områderne for køretøjskommunikation (byggeri, redningskøretøjer, landbrugsmaskiner og kommunal teknologi), netværk af maskiner og systemer, telematik, lufthavnsudstyr, satellitkommunikation samt dækning af eftermarkedet.

Hirschmann Mobility er et varemærke under TE Connectivity Group, der er verdens største producent af forbindelsesløsninger. Med mere end 90 års erfaring inden for højfrekvenssystemer og sin egen forsknings- og udviklingsafdeling er Hirschmann en af ​​de mest kendte udbydere af mobile kommunikationsløsninger, maskine til maskinkommunikation (M2M) og IoT-løsninger (Internet of Things). Afdelingen for forskning og udvikling tilbyder de mest moderne test- og målesystemer, og takket være den verdensomspændende produktion kan de drage fordel af fleksible udviklingsprocesser, tæt på kunden. Som et resultat heraf er virksomheden i stand til at imødekomme de konstant opdaterede, individuelle kundekrav i en stadig mere netværksbaseret verden og mestrer derfor til fulde de forskellige udfordringer.

Takket være Glonass 1890 LP/LC/Fakra/5.0 GPS/GSM-antennen med forstærker kan bilproducenter eksempelvis finde en alsidig løsning til modtagelse af GPS- og GLONASS-signaler til yderligere behandling i navigation, flådestyring og trafikstyringssystemer eller til køretøjsplacering. Den integrerede, flade mobiltelefonantenne muliggør også modtagelse af europæiske og nordamerikanske mobiltelefonfrekvenser.

"Hirschmann Mobilitys produkter står for innovation, kvalitet og pålidelighed på markedet, og det har været tilfældet i næsten 100 år," siger Thomas Engler, salgschef hos Börsig GmbH med base i Heilbronn. ”I løbet af denne æra har virksomheden gentagne gange bevist, at man er en både pålidelig og krisesikker partner inden for antenneteknologi. Takket være deres egen produktudvikling og produktion i Europa muliggøres der et højt leveringssikkerhedsniveau og korte kommunikationskanaler ved forespørgsel."

Yderligere oplysninger om Hirschmann-antenner hos Conrad Elektronik kan findes her: https://www.conradelektronik.dk/sog?brand_any=Hirschmann%20Car%20Communication&price_max=552&price_min=70.63&search=hirschmann-car communication&searchType=regular

www.conradelektronik.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP