www.industriogteknik.com
Parker News

Parker introducerer en Steer-by-Wire-ventil, SBW110, til applikationer i mobilt maskineri

Styring ind i fremtiden for mobilt maskineri.

Parker introducerer en Steer-by-Wire-ventil, SBW110, til applikationer i mobilt maskineri

Parker Hannifin, verdens førende inden for Motion & Control teknologier, har lanceret en mobil retningsbestemt reguleringsventil, der kan bruges i et Steer-by-Wire-system til jordbearbejdningsudstyr og andre typer mobilt maskineri. Denne højtydende enkelte fejltolerante ventil er designet til at understøtte den løbende udvikling og trend inden for elektrificering af køretøjer på dette marked.

I årenes løb er orbitrol-styring blevet en de facto-standard inden for mobilt maskineri. Orbitrol-løsningen har mange fordele, og den er et dokumenteret og pålideligt system. Der er dog ulemper ved orbitrol-styresystemet. Et Steer-by-Wire-system, hvor den hydromekaniske forbindelse mellem rattet og styrecylindrene erstattes med elektronik, muliggør en kabine fri for hydraulik, nemmere installation og øget komfort for føreren. Steer-by-Wire-systemer er kompatible med andre trends inden for automobilindustrien, f.eks. automatisering af køretøjer (selvstyrende kørsel), fjerntilslutning og kunstig intelligens. Disse fordele medfører også høj energieffektivitet.

Parker SBW110 mobil retningsbestemt reguleringsventil er en topmoderne lastafhængig (LS) ventil med lukket midte. Ventilen styres af to individuelle pilotkredsløb. Pilotkredsløbene består af fejlsikre pilotventiler. Med et proportionalt kontroltryktrin på op til 350 bar og trykkompenseret flow på op til 110 l/min. er den velegnet til anvendelse i mobilt maskineri.

SBW110-ventilen er designet i henhold til ISO 13849-1:2015 og ISO 13849-2:2012 med designarkitekturkategori 3 (enkelt fejltolerant) og kravene i ISO 5010:2019 for maskiner med gummidæk og kan bruges i systemer, der kræver PL a til PL e.

Du kan få flere oplysninger om Steer-by-Wire-ventilen fra Parker ved at besøge: https://ph.parker.com/us/en/mobile-directional-control-valve-sbw110/sbw110-mobile-valve

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP