www.industriogteknik.com
Parker News

Parkers SCFF-koblinger forhindrer spild af væske og er med til at beskytte miljøet

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, udvider sit FlatFace-sortiment med SCFF-serien.

Parkers SCFF-koblinger forhindrer spild af væske og er med til at beskytte miljøet
Parkers SCFF-serie byder på frakobling med minimal lækage og forebyggelse af luftindespærring under kobling.

SCFF-serien af koblinger giver brugerne en række fordele, der spænder fra frakobling med minimal lækage til forebyggelse af luftindespærring under kobling. Koblingerne, der er blevet testet i overensstemmelse med ISO 7241-2, er lette at rengøre og meget flade.

Uanset om de anvendes til mobil hydraulik, transport eller olie- og gasindustrien, er SCFF-koblinger yderst modstandsdygtige over for vibrationer og andre former for mekanisk belastning. Koblings- og afkoblingsprocesserne er ligeledes hurtige og pålidelige: På grund af medtagelsen af et ACME-gevind er der ingen væske, der undslipper under disse stadier. Dette systems pålidelighed forbedres af drejefunktionen samt den unikke låsemuffe for at undgå utilsigtet frakobling.

SCFF-propper fås med trykeliminator. Takket være denne innovative teknologi er det muligt at forbinde koblinger uden problemer, selv når der forekommer akkumuleret tryk eller resttryk. En miniatureventil reducerer automatisk trykket under tilslutningsfasen.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP