www.industriogteknik.com
BRADY

Brady præsenterer labelprintere af høj kvalitet på HI 13

På HI 13 messen præsenterer Brady en række professionelle labelprintere til opmærkning af kabler og ledninger samt til sikkerhedsformål og driftsanlæg – med vores printere kan man fremstille passende og holdbar identifikation på stedet.

Brady præsenterer labelprintere af høj kvalitet på HI 13
Tydelige, identificerbare kabler og ledninger sparer tid og penge ved servicearbejde. Brady labelmateriale er udviklet til at holde længe, selv under ekstreme forhold. Brady’s printere leverer tydelig og tilsmudsningssikret print, symboler og stregkoder. Kig efter vores bærbare printere, der er udstillet på HI 13 - inklusive BMP™21, BMP™51 og BMP™53, og bliv selv overbevist.
 
Vores BBP™31 og BBP™33 printere er velegnede til sikkerhedsmærkning, opmærkning af maskiner og anlæg. De gør det muligt at opmærke identificerede risiko- og fareområder i driftsanlægget for at undgå ulykker. De kan ligeledes anvendes til at indrette en ryddelig og overskuelig arbejdsplads, der er mere effektiv. 
 
BBP™33 kan også anvendes til lednings- og kabelidentifikation, så det er dén printer, man vælger når der er brug for identifikation af både ledninger og kabler samt opmærkning af sikkerhed og driftsanlæg.
 
Få flere oplysninger om opmærkning af ledninger og kabler, sikkerhed og driftsanlæg hos Brady på HI 13 i Messecenter Herning fra 3. til 6. september. Vi vil dér også have mere information om en helt ny, håndholdt printerløsning til ledninger og kabler.
 
Mere information på http://www.hi13.dk/
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP