www.industriogteknik.com
Seco Tools

Spar tid og øg produktiviteten med den nye Seco Assistant-app fra Seco Tools

Seco Assistant leverer produktoplysninger og værktøjer, som du har brug for at have lige ved hånden, i en praktisk app, så du slipper for trættende internetsøgninger eller langsommelig søgning i fysiske kataloger. Appen virker også, når du er offline.

Spar tid og øg produktiviteten med den nye Seco Assistant-app fra Seco Tools

Seco Assistant app.jpg

Seco Assistants bearbejdningsberegner giver dig dreje-, fræse- og hulfremstillingsdata til alle mærker, herunder tilspændinger, hastigheder og materialefjernelsestakter. Funktionen Værktøjssammenligning (Tool Comparison) giver dig anbefalinger til Seco-værktøjer og alternativer til andre producenters skær, mens funktionen Foreslå (Suggest) hjælper dig med at finde de rigtige værktøjer og skærestrategier til din specifikke opgave.

Du kan søge efter produkter efter vare, nummer, betegnelse eller kvalitet - eller ved bare at scanne koden på emballagen.

Appen er udviklet med fokus på maksimal brugervenlighed. Den fylder meget lidt og har en enkel og tydelig grænseflade. Hvis du ikke har internetforbindelse, kan du også søge efter Seco-produkter eller bruge databeregnerne offline.

Seco Assistant gør de daglige bearbejdningsopgaver nemmere ved at kombinere vigtige oplysninger og værktøjer med en nem og ubesværet brugeroplevelse. Takket være appens praktiske værktøjer, der er nemme at navigere i, har du alle de nødvendige oplysninger lige ved hånden.

Scan QR-koden, eller besøg din foretrukne app-butik for at downloade Seco Assistant.


Spar tid og øg produktiviteten med den nye Seco Assistant-app fra Seco Tools

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP