www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco Tools føjer Turbo 16-hjørnefræser til sin brancheførende Turbo-portefølje

På grund af det stadigt stigende pres for at øge produktiviteten og holde forarbejdningsomkostningerne nede er sikre processer og lang værktøjslevetid vigtigere end nogensinde før. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools er et nytænkende produkt, der lever op til begge krav.

Seco Tools føjer Turbo 16-hjørnefræser til sin brancheførende Turbo-portefølje

Turbo 16 group image.jpg

Takket være en imponerende række af optimerede funktioner giver den nye fræser en enestående værktøjsydeevne inden for mange forskellige anvendelsesområder og materialer. Et jævnt skæreforløb og lave skærekræfter medfører reduceret strømforbrug og værktøjsslid. Det betyder, at værktøjets levetid faktisk kan øges med op til 130 %.

Turbo 16 giver også en høj produktivitet. Den usædvanligt tætsiddende fortanding på udvalgte fræsere øger materialefjernelsestakten markant med helt op til 50 %. Et omfattende udvalg af slebne og direkte pressede skær giver Turbo 16 en enestående fleksibilitet. Selve fræserne er fremstillet af korrosionsbestandigt værktøjsstål, har intern kølemiddelforsyning og spænder fra 25 mm til 250 mm (efter britisk målestandard tilbydes diametre fra 1 til 6 tommer). De er kompatible med en lang række grænseflader og roterende standardholdere.

Skærene beviser, at Turbo 16 virkelig er bygget til fremtiden. De er nemlig de første produkter fra Seco Tools, som har Data Matrix-tags. Det er scanningskoder, der indeholder produkt- og partioplysninger, og de kan aflæses af den nye Seco Assistant-app til smartphones.

Du kan få yderligere oplysninger om Turbo 16 ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller ved at besøge Turbo 16-produktsiden på www.secotools.com.

https://tekinfo.link/r5b84914372

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP