www.industriogteknik.com
Alfalaval News

Servicesæt med reservedele til hygiejniske fluid handling produkter: One-stop-shop for hurtigere service

Når det drejer sig om udførelse af service, er tre af de mest kritiske faktorer med hensyn til at minimere nedetid i din produktionsproces hastighed, kvalitet og pålidelighed i forsyningskæden for reservedele.

Servicesæt med reservedele til hygiejniske fluid handling produkter: One-stop-shop for hurtigere service

Originale Alfa Laval-servicesæt til hygiejniske fluid handling produkter indeholder alle de nødvendige reservedele til at håndtere nedbrud, reparationer og planlagt forebyggende vedligeholdelse - hurtigt!

Hvis du vil optimere din service og sikre hurtig respons på anmodninger om reservedele er Alfa Laval klar med servicesæt til hygiejniske fluid handling produkter, der nemt og bekvemt kan bestilles fra vores globale partnernetværk.


Servicesæt med reservedele til hygiejniske fluid handling produkter: One-stop-shop for hurtigere service

Fordelene ved servicesæt i forhold til individuelle reservedele er betydelige:

  • De er omkostningseffektive - bestil ét servicesæt i stedet for mange enkelte dele med mindre emballage og administration
  • De optager mindre plads på lageret og reducerer lagerkompleksiteten - hvert servicesæt har et enkelt delnummer, der fjerner behovet for at føre og administrere et stort reservedelslager
  • De leveres komplette med en manuel, der indeholder alle relevante QR-kodelinks

Hvad er der i kassen?

Alle originale Alfa Laval-servicesæt indeholder relevante sliddele som f.eks. akseltætninger og elastomerer, og de pakkes og sendes sammen til levering med komplette instruktioner og links til praktiske videoer om servicevedligeholdelse. Herved forsvinder behovet for at købe enkelte reservedele og fremmer hurtig og sikker serviceudførelse.

“Vi har et globalt netværk af kompetente servicepartnere, som kan bistå med forebyggende vedligeholdelse eller yde øjeblikkelig servicesupport i tilfælde af et nedbrud,” siger Clement Larsen-Ledet, Global Service Sales Manager. “Så med dette tilbud om support og vores koncept med servicesæt kan vi garantere vores kunder optimal produktionstid og -sikkerhed ved at levere en uovertruffen kundeoplevelse inden for serviceudførelse.”

Simplificer og sæt fart på din serviceudførelse:

https://www.alfalaval.dk/service-og-support/service-oversigt/vedligeholdelsesservices/servicekits/

www.alfalaval.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP