www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan EEC One: Ny version, nye sprog

Med mottoet ”Integrated Industry” er den nye version af Eplan Engineering Center One (EEC One) ikke kun for et enkelt fagområde, men en samlet løsning. EEC One har nu en flersproget brugerflade, der ophæver de nationale barrierer og derved sikrer forbedret samspil i automatiseringen på den internationale scene. Kunderne genererer med dette program diagrammer og luft/hydraulik planlægning – og det kan nu også ske på russisk og kinesisk.

Eplan EEC One: Ny version, nye sprog
Billedtekst: Med EEC har man nu en flersproget brugerflade, der vil ophæve de nationale barrierer, ogdermed sikre en bedre vekselvirkning for automatiseringen på den internationale scene.

De vigtigste elementer i denne nye udvikling er en endnu dybere integration i Eplan-platformen og en øget international orientering på grund af programmets ekstra sprog. Den eksisterende integration med under¬støttelse af værdisæt, varianter og script-teknologi er også blevet udvidet. I fremtiden vil brugere være i stand til at få adgang til artikeldatabaser i Eplan-platformen direkte fra EEC One. Udvalgte komponenter og deres egenskaber indføjes direkte i EEC One, og kan bruges til yderligere automatiseringsformål. Fordele er klare: øget automatisering af fremstillingen af diagrammer, mindre manuelt input og lavere fejlniveau, plus optimeret, brugervenlig betjening. Selvfølgelig støtter den nye version den nuværende Eplan-platform 2.2.

Automation med standard-kompatibel visning
Virksomheder, der er aktive på det amerikanske marked har brug for at konfigurere deres systemer og an¬læg, ikke kun i overensstemmelse med IEC-standarden. De må også beherske ladder¬teknologien. Den nye version af EEC genererer også diagrammer til denne typisk amerikanske standard. Simpel skift mellem IEC og ladderoversigt er også en bonus. Afhængig af indstillingen i EEC One genereres diagrammerne automatisk enten til IEC-standarden eller ladderteknologien. De virkelig praktiske fordele: de enkelte mar¬keder kan blive betjent fra en enkelt datakilde.

Mutitalent – nu på 6 sprog
Med fire nye sprog (fransk, spansk, russisk og kinesisk) er EEC One nu klar til det globale marked. I forbin-delse med Eplan-platformen kan konstruktørerne nu generere projekter automatisk på deres eget sprog. Fordelen: sprogbarrierer fjernes, og effektiviteten af softwaren øges. Internationale virksomhe¬der med grænseoverskridende produktion vil sætte pris på den nye arbejdsmetode – Eplan Engineering Center (EEC One) har allerede etableret sig i Tyskland, og i de engelsksprogede lande vil det ske i løbet af det kommende år.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP