www.industriogteknik.com
BRADY

Brady’s Lockout/Tagout uddannelsesvideo viser de bedste, globale metoder til at reducere antallet af ulykker

Brady Corporation, en global leverandør af sikkerhedsløsninger til industrien, har udviklet en modulopbygget video om Lockout/Tagout-sikkerhedsproceduren. Videoen er skabt for både at informere og uddanne både sikkerhedsledere og ansatte, der kan være udsat for farlig energi fra udstyr. Den globale Lockout/Tagout-video, der uddanner i de bedste metoder, fås på mere end 10 sprog.

Brady’s Lockout/Tagout uddannelsesvideo viser de bedste, globale metoder til at reducere antallet af ulykker
Den virkelige sandhed om sikkerhedsprocedurer er accept og praktisk handlemåde. Antallet af ulykker kan reduceres, hvis folk er villige og i stand til at følge sikkerhedsproceduren. Derfor tilbyder Brady Corporation sin globale Lockout/Tagout-video, der uddanner i de bedste, globale metoder på mange forskellige sprog: UK-engelsk, US-engelsk, fransk, canadisk-fransk, tysk, spansk, italiensk, hollandsk, polsk, portugisisk, tyrkisk, russisk og kinesisk. Andre sprog kan fremover blive tilgængelige afhængig af kundespecifikke ønsker.
 
Lockout/Tagout-videoen viser hvordan de forskellige Lockout/Tagout-anordninger anvendes, og hvordan de forhindrer utilsigtede hændelser, ulykker og endda dødsulykker. Videoen giver et stort indblik i hvordan små, logiske og næsten ubesværede trin kan have en stor virkning på de ansattes sikkerhed. Du kan tilføje eller fjerne moduler fra uddannelsesvideoen i overensstemmelse med dit behov.
 
Lockout/Tagout (LOTO)
Hver dag over hele verden er millioner af arbejdere udsat for energi fra farligt udstyr. Tusinder af kvæstelser og dødsulykker, der kunne have været undgået, sker fordi udstyr ikke er blevet tømt for energi, inden der eksempelvis udføres service på det.
 
Lockout / Tagout er en sikkerhedsprocedure, der sikrer at farligt maskineri frakobles og ikke kan startes op igen, inden vedligeholdelse eller service er udført på det. Lockout /Tagout fungerer sammen med en hængelås/lockout-anordning, der låser anlægget eller energikilden og bringer det i en sådan tilstand, at de farlige energikilder ikke kan tilkobles. Proceduren kræver, at der sættes et skilt på den låste anordning, der viser at den ikke må slås til.
 
Dit mål skal være nul
Både lockout/tagout-anordninger og den globale lockout/tagout-video kan være vigtige faktorer i bestræbelserne på at reducere antallet af ulykker eller risici ved vedligeholdelse og udførelse af service. Ved at låse energikilden, hvad enten denne er elektrisk, mekanisk eller hydraulisk af beskaffenhed, bliver det udstyr, hvorpå der udføres service, mere sikkert og mindre tilbøjeligt til at forårsage skade. Først når den sidste servicetekniker har fjernet hængelåsen, kan energikilden slås til igen. Dette giver vedligeholdelsesarbejderne ansvar for deres egen sikkerhed og gør Lockout/Tagout til en pålidelig allieret i kampen om en sikker arbejdsplads inden for alle industrigrene.
 
Se den gratis trailer til den globale Lockout/Tagout video, der uddanner i de bedste metoder ved at besøge www.bradyeurope.com/lotomovie
 
Kontakt Brady Corporation på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du ønsker flere informationer.

Brady’s Lockout/Tagout uddannelsesvideo viser de bedste, globale metoder til at reducere antallet af ulykker
Brady’s Lockout/Tagout uddannelsesvideo viser de bedste, globale metoder til at reducere antallet af ulykker

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP