www.industriogteknik.com
EPLAN

EPLAN Data-portal på vej op af en international skala: nu 48 fabrikanter, 43.000 brugere og 225.000 dataenheder

Eplan Data-portalen har vokset sig stor siden dens start i 2008. Antallet af fabrikanter er steget til 48, med komponentproducenterne Sick and Saia-Burgess blandt de nyligt ankomne. Data og makroer med relation til flere end 225.000 dele kan simpelt hen importeres til projektet vha. Træk og Slip. Dette sparer den tidsrøvende, uafhængige fremstilling af anordningsmakroer. Brugerne drager fordel af standardiserede, ajourførte data og effektiv konfiguration uden nogen ændring i medieformatet.

EPLAN Data-portal på vej op af en international skala: nu 48 fabrikanter, 43.000 brugere og 225.000 dataenheder
Eplan Data-portalen er webbaseret, hvilket giver Eplan-brugerne komponentdata fra utallige fabrikanter. Den konstant voksende deldatabase omfatter nu flere end 225.000 dele fra 48 fabrikanter. Sick, med omkring 800 opslagsmuligheder for reflektorlyssensorer og lysbarrierer, er en af dem, der er kommet til sidst. Den svejtsiske fabrikant Saia-Burgess er også repræsenteret med 260 opslagsmuligheder og makroer i portalen. Controllerne, modulerne og energimålerne er ekstra på portalen i lighed med data fra det østrigske selskab Mersen, der nu har medtaget sine NH sikringsafbrydere. I 2012 har Eplan Data-portalen føjet omkring 12.000 nye dele og 14.000 makroer til beholdningen. Med denne komponentdatabase garanteres brugerne tidsbesparende konfiguration og standardiserede data, der er af høj kvalitet og op-to-date.

På vej op af en international skala:

I et par år har komponentfabrikanter og Eplan arbejdet sammen for at iværksætte løsninger for at gøre maskinteknik lettere for kunderne. Eplan Data-portalen er nu blevet et fast led i konfigurationsfasen, hvor Eplans løsninger anvendes selv ud over Europas grænser.
En af grundene til Eplans succes er, at dataformatet inkorporerer ikke blot informationer og tekniske detaljer om komponenterne, men også grafiske og logiske sider til brug for konfigurationsprojektet. Dette er ensbetydende med integrerede data til produktudvikling. På sin vej mod internationalisering har Eplan fået registreret over 43.000 brugere hos mere end 30.000 kunder rundt om i verden. Portalen bliver også mere og mere populær i Nord- og Sydamerika, hvor den nu har en betydelig markedsandel. Der er også fuld gang i udvidelsen mod øst, via Rusland og videre til Centralasien, hvor Eplan håber at kunne bidrage til en bæredygtig forbedring af kvaliteten, hvad angår norm-overholdende data.

Der kan vælges mellem op til 17 sprog
Så sent som for fem år siden blev EPLAN Data-porten født med 15 fabrikanter om bord. Positive reaktioner fra markedet har overgået alle forventninger. Der er store fordele for fabrikanterne, idet de kan distribuere deres produkter til kunderne og sikre, at de altid er op-to-date og i overensstemmelse med gældende standarder. Løsningerne, der er adgang til i op til 17 sprog (det seneste er japansk), er fremragende, takket være hvor nemt det er at få adgang til dem. I snit kommer der omkring 4.300 nye brugere til hver uge med mere end 10.000 downloads.

Illustrationer
2013_EPLAN Data Porta_en.jpg:
Omkring 800 opslagsmuligheder for reflektorlyssensorer og lysbarrierer fra Sick findes nu i EPLAN Data-portalen, der giver adgang til over 225.000 dele.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP