www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco Tools udvider sortimentet af Jetstream Tooling ®-holdere til generel ISO-drejning

– Seco Tools udvider Jetstream Tooling ® Integrated-teknologien (JETI) med et komplet sortiment af holdere til generel ISO-drejning. Denne letanvendelige indvendige køleteknologi øger værktøjets levetid markant og reducerer samtidig opsætnings- og indekseringstiden takket være et nyt design med enkeltskruede skærklamper og fraværet af udvendige slanger.

Seco Tools udvider sortimentet af Jetstream Tooling ®-holdere til generel ISO-drejning

Ved at tilføre højtrykskølemiddel direkte i skæreområdet sikrer JETI-teknologien en fremragende spånkontrol og temperaturstyring. For at opnå yderligere procesoptimering har holdere med Jetstream Tooling® Duo en ekstra kølemiddeludgang fra frigangssiden, der kan slås til eller fra afhængigt af kravene til bearbejdning af dele. Det betyder, at producenter kan køre med meget højere skæredata uden at påvirke applikationssikkerheden på alle ISO-S-, ISO-M- eller ISO-P-drejningsapplikationer.

Det udvidede sortiment af JETI til generelle ISO-holdere, der blev introduceret til MDT-, X4-, 150.10- og Snap-tap®-holdere, omfatter 182 nye produkter til alle tomme-, metriske og Seco-Capto -holdere. Du kan få flere oplysninger om hele udvalget af JETI ISO-værktøjsholdere ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge vores produktside for JETI-holdere.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP