www.industriogteknik.com
GravoTech Marking SAS

The Gravotech Group, verdens førende producent af løsninger til permanent mærkning, lancerer ny organisation med et nyt logo

Efter i flere år at have undersøgt de bedst mulige virksomhedsløsninger, har virksomheden omstruktureret sig for bedre at kunne opfylde kundekredsens behov og krav. Gravotech er nu inddelt i 4 forskellige mærker: Gravograph, Technifor, Propen og Type3.

The Gravotech Group, verdens førende producent af løsninger til permanent mærkning, lancerer ny organisation med et nyt logo

                                                             G. Guyard & F. Rivet

Mest bemærkelsesværdigt lancerede virksomheden computerkontrol i 1982, mikrorystelse i 1986, lasergravering i 1994, og GravoStyle-driveren i 1996.

Gravotechs succeshistorie begyndte i 1938 med oprettelsen af New Hermes i USA, som med tiden blev Gravograph i Europa i 1950. I 2003 kom Technifor med i gruppen og blev snart efterfulgt af Vision Numeric, Type3 og softwareproducenten 3Design. Gravotech har altid udmærket sig ved sin innovationskultur samt sin fortsatte internationale udvikling. Det fortsætter sin globale vækst: Det 29. datterselskab vil blive annonceret i Dubai i oktober.

De årlige indtægter steg med 11,5 % i 2011, og 86% af salget skete internationalt. Gravotech er nu den ubestridte leder af permanent mærkning på verdensplan med 900 ansatte og en tilstedeværelse i mere end 100 lande, enten direkte, via datterselskaber eller via et forhandlernetværk. "Vi har ingen konkurrenter med vores virksomhed, der er sammenlignelige i størrelse, og som kan tilbyde den samme mangfoldighed af løsninger og samme serviceniveau i hele verden," siger Gérard Guyard, formand for gruppen. Der er nu mere end 200.000 Gravotech-maskiner i brug hver dag rundt omkring i verden på 60.000 virksomheder.

Gravotech-gruppen er specialiseret i permanent mærkning, og dens udstyr dækker fire vigtige teknologier: LASER, mekanisk gravering, ridse, og mikrorystelse, som alle er suppleret med en lang række graveringsmaterialer og andre kompatible forbrugsvarer.

De fire Gravotech-mærker opfylder alle behovene i permanent mærkning:
- Gravograph er førende i verden inden for laser og mekanisk gravering, og dets løsninger dækker signalering, identifikation, objekttilpasning og produktion af præcisionsdele.
- Technifor specialiserer sig i sporbarhed gennem permanent mærkning, og kodning udført direkte på delene. Technifor tilbyder også laser- og ridseløsninger for industriel mærkning og er førende i verden inden for mikrorystelsesteknologien til mærkning.
- Propen er koncernens forhandlermærke og leverer enkle mærkningsløsninger, som ikke kræver integration. Mere end 300 forhandlere er afhængige af Propens 28 afdelinger for bedre at kunne opfylde kundernes behov.
- Type3 tilbyder CAD-CAM-software, specielt udviklet til smykkeindustrien og til kunstnere.

Gravotechs tilstedeværelse kan mærkes i alle hjørner af vores liv, fra bilerne, vi kører, og fly, vi rejser med, til kopper og nøgleringe, vi bruger. Producenter af luksusvarer, såsom Jaeger Lecoultre, Diageo-Johnnie Walker, Mont Blanc og Estée Lauder, appellerer også til den avancerede printfremstillingsgruppe til at producere eller lette produktgravering. Og hvis standardmærkningsløsninger ikke opfylder kundernes krav, kan Gravotechs dedikerede teams tilpasse en til præcise kundespecifikationer. Gravotech har leveret innovative løsninger til brancheudfordringer i hele sin historie: Løsninger til VIN-mærkning (Vehicle Identification Number) til en stor bilkoncern og tilpasset mærkning til en større kosmetikvirksomhed.

Optimering af synergier
I næsten 10 år har prioriteten været at fusionere de bedste teknologier og tjenester inden for de forskellige virksomhedsmærker for at kunne tilbyde kunderne det optimale supportniveau og mest innovative produkter. Det tekniske know-how i hvert mærke er blevet lagt i de andres service. Tre integrationsskridt er blevet iværksat eller er ved at blive færdiggjort. Det første skridt var at fusionere salgs- og serviceaktiviteterne i et unikt datterselskab. Det andet har været at implementere tre centre til distribution og montering: Atlanta for Nordamerika, Shanghai for hele Asien og Troyes for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Det tredje var at konsolidere alle Gravotech R&D-aktiviteter i et hovedcenter i Frankrig og et supplerende team i Kina. Formålet er at arbejde med teknologiske synergieffekter, der er fokuseret på to vigtige punkter. For det første har selskabet gjort laserteknologi en strategisk prioritet. For det andet har gruppen implementeret konsistente softwareløsninger i hele sit udvalg. Gravotech har kombineret det bedste fra sin know-how for at gøre det, hvorved man nu kan tilbyde ultra-højtydende løsninger til 2D/3D-teknologier, CO2-lasere, YAG og fiber. R&D-budgettet udgør fortsat 5% af gruppens samlede salg på trods af den internationale økonomiske krise. "Innovation, vores løsninger og kvaliteten i vores service er i centrum af vores strategi," erklærer Franck Rivet, vicedirektør for gruppen.

Betydelige fordele for Gravotech-kunder
Gravotech-løsninger er meget forskelligartede og retter sig mod graveringworkshops til bilindustriens giganter såvel som industrierne for luksusparfume og lædervarer. Selskabets 60.000 kunder i over 100 lande vil drage fordel af Gravotechs nye teknologiske fremskridt og er garanteret følgende konkurrencefordele:
- Takket være virksomhedens brede sortiment kan kunderne være sikre på, at den bedste teknologi vil blive foreslået i henhold til deres behov. "Med andre ord vil vi ikke forsøge at sælge den eneste teknologi har vi!" siger Gérard Guyard.
- Gravotech tilbyder samme høje kvalitet af service og support til alle dets globale kunder. Derudover er virksomheden ikke blot en leverandør (maskiner tegner sig kun for 50% af Gravotechs omsætning), men tilbyder også software og service på forbrugsvarer. "Vi er organiseret til at levere på hele vores sortiment af produkter og tilbyde den samme service i 30 lande," tilføjer Franck Rivet.
- The Gravotech Group tilbyder reel konsistens især for software og firmware, som giver kunderne mulighed for at skifte fra én mærkningsteknologi til en anden og samtidig bevare deres produktionsdata.

Gravotech arbejder med verdens største selskaber, hvis behov spænder fra gravering til sporbarhed. Den nye Gravotech-gruppe kan opfylde alle deres mærkningsbehov, gøre dem mere rentable, og give dem en konkurrencefordel.

Nøgletal:
- 2-cifret vækst i 3 år i træk trods den internationale økonomiske krise
- 4 nye filialer på 2 år
- R&D-budgettet har været 5% af den årlige omsætning i det sidste årti
- Mulighed for at betjene alle klienter i hele verden via et netværk af 29 datterselskaber og over 300 forhandlere

The Gravotech Group, verdens førende producent af løsninger til permanent mærkning, lancerer ny organisation med et nyt logo
The Gravotech Group, verdens førende producent af løsninger til permanent mærkning, lancerer ny organisation med et nyt logo
The Gravotech Group, verdens førende producent af løsninger til permanent mærkning, lancerer ny organisation med et nyt logo

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP