www.industriogteknik.com
Seco Tools

Målbar forøgelse af produktiviteten ved bearbejdning af støbejern

Seco Tools præsenterer nu en helt ny generation af skær i kvaliteter TK1001 og TK2001 - det fornuftige valg til krævende bearbejdning af støbejern og takket være den unikke Duratomic® teknologi åbner skærene for endnu en helt ny verden af forbedret sikkerhed og længere standtid, indenfor bearbejdning af støbejern.

Målbar forøgelse af produktiviteten ved bearbejdning af støbejern
De nye kvaliteter  TK1001 og TK2001 repræsenterer en helt ny generation af skær til bearbejdning af støbejern.

TK1001, der er Duratomic-belagt,  er først og fremmest beregnet til drejning af støbejern i ustabile forhold,  hvilket kræver høj modstandsdygtighed mod slidtage. Den unikke belægningsteknologi sikrer en længere standtid for skæret, samt medfører et højt niveau af modstandsdygtighed overfor deformering og varme. Hvis man er på udkig efter lang og pålidelig standtid på skærene, specielt  til støbejern,  vil den nye TK1001 Duratomic kvalitet være et naturligt valg. TK1001.  

TK2001 er en sej kvalitet der skal bruges i tilfælde af ustabile forhold, specielt i sejere støbejern.  På grund af Duratomic teknologien er TK2001 i stand til at opnå lang stabil standtid, selv under ustabile forhold eller ved afbrudt spån.  Derfor er TK2001 foretrukket til sejere støbejern,  især hvis man ønsker lang og forudsigelig standtid for skærene samt et bredt anvendelsesområde.

Begge kvaliteter er fremragende med hensyn til pålidelighed,  især hvis der er forskelle i kvaliteten af materialerne der skal bearbejdes. TK1001 og TK2001 medfører en mærkbar forøgelse i produktiviteten - selv ved de mest krævende bearbejdningsprocesser.

Billede: TK_1.jpg: TK1001/TK2001 Duratomic indsatse forlænger skærenes standtid og giver højere produktivitet.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP