www.industriogteknik.com
Tsubaki Kabelschlepp

TSUBAKI / KABELSCHLEPP præsenterer den optimerede plastic kabelkæde TKR0200 (20 mm led)

Ekstrem lydsvag og modstandsdygtig over for slidtage på grund af det nye design.

TSUBAKI / KABELSCHLEPP præsenterer den optimerede plastic kabelkæde TKR0200 (20 mm led)
Det er en fornøjelse for Kabelschlepp, der er medlem af Tsubaki Group, at præsentere den re-designede TKR0200 plastic kabelkæde.

TKR kabelkæden, der er kendt for sit lydsvage design og ringe udvikling af støv, sikrer en ren og lydsvag arbejdsgang takket være det enestående bevægelsesmønster, korte led og bøjeligt plasticmateriale, samt brugen af et ekstremt glat materiale, der er meget slidstærkt.

Siden lanceringen i 2006 er model TKR0200 blevet meget populær på grund af anvendelsen i mange, hurtigtvoksende industrier.
For eksempel bruges kabelkæderne i produktionsudstyr til halvledere og LCD; til fremstilling af solpaneler og solceller samt litium-ion batterier; præcisionsmaskineri og et væld af andre applikationer, der kræver lydsvag arbejdsgang og ringe udvikling af støv.

Model TKR 0200 er blevet opdateret så den beskytter bedre og med nemmere behandling af slanger og kabler. Dertil kommer, at kablekæderne udvikler mindre støj og støv end de tidligere udgaver af kabelkæderne.

Egenskaber
1. Mindre støj under drift
Bevægelsessystemet, der bruges til at kontrollere bøjningen af leddene, er blevet konfigureret på ny for yderligere at forebygge berørings- og bevægelseschok. Det har medført en reduktion af støjen med op til 4 dB (A), sammenlignet med tidligere udgaver af TKR0200.

2. Bedre beskyttelse af kabler og slanger, samt mindre udvikling af støv
Kabelschlepp har udviklet et fremragende, glat materiale til siderne af leddet (ydre omkreds) og låsebeslagene (indre omkreds). Et nyt design af formen på overfladen, der er i berøring med kabler og slanger, har medført større beskyttelse af dem.
Det nye design bevirker mindre udvikling af støv.*

*Overholder ISO Klasse 1 renlighed selv ved anvendelse af uretan slanger (iflg. resultaterne af Kabelschlepps tests i overensstemmelse med ISO 14644-1 »Classification of Air Cleanliness» ved lufthastighed på 120 m/min.)

3. Brugervenligt design med beslag, der kan åbnes og lukkes fra begge sider.

Ledsiderne på den ydre omkreds er dobbelthængslede, så de kan åbnes og lukkes fra begge sider, og låsebeslagene kan afmonteres. Det gør det nemt at åbne og lukke leddene, og gør placeringen af kabler og slanger sikker.

Applikationer
Produktionssudstyr til fremstilling af halvledere og LCD
Produktionssudstyr til fremstilling af solpaneler og solceller
Maskiner til fremstilling af præcisionsudstyr
En bred palet af andre applikationer, der kræver lave støjgrænser og ringe støvudvikling

Størrelser
Model TKR0200 med 20 mm led-plader:
Indre bredde (Bi): 40/50/60/80/100/120 mm
Bøjningsradius (KR): 55/75/95/150 mm

Leveringstid
Produkterne fremstilles efter ordre

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP