www.industriogteknik.com
Kennametal

Nye Beyond™ KCPM20™ udgaver af udskiftelige fræseværktøjer fra Kennametal Excel til tørfræsning

Værktøjerne skal simpelthen være de bedste på markedet til fræsning af stål og stållegeringer, både som endeplans-, valse- og faconfræsere.

Nye Beyond™  KCPM20™  udgaver af udskiftelige fræseværktøjer fra Kennametal Excel til tørfræsning
Kennametal præsenterer de nye BeyondTM KCPM20 udgaver af udskiftelige fræseværktøjer, der er specielt fremstillet til high-speed tørfræsning i light til medium stål- og rustfri emner under stabile betingelser.
KCPM20 anbefales som den ideelle optimering af applikationer til fræsning af rustfrit stål uden brug af kølemiddel og hvor der er behov for fremragende slidstyrke.
Hver specifik Beyond udgave fra Kennametal er optimeret med materialekarakteristik og tykkelse af coating, der er specifik til den ønskede applikation.
Resultatet er forbedring af produktiviteten og en udvidet palet af applikationer til hvert nyt produkt, sammenlignet med det oprindelige værktøj.

Alle nye Beyond værktøjer er CVD (chemical vapor deposition) coatede, men hvor konventionel CVD coating er under voldsom belastning, får Beyond værktøjer en speciel behandling efter coatingen på alle flader, der reducerer denne belastning – det forbedrer hæfteevnen for coatingen og reducerer mikro-chipping.
Mere ensartet og pålideligt slid af skærefladerne betyder en forbedret og mere konsistent levetid for værktøjerne. Glatte overflader medfører også mindre friktionskræfter, hvilket betyder flere muligheder for applikationer samt større fræsehastigheder.
Endvidere bliver alle Beyond værktøjer slebet i top og bund efter coating, så der opnås en bedre flade til montering i værktøjsholderen – det medfører større sikkerhed.

Alsidig
De nye Beyond værktøjer fremstilles i et bredt udvalg af Kennametal fræseudgaver, bl.a.:
- DodekaTM til endefræsning i stabile applikationer
- KSOMTM til lettere fræsning
- Mill 1TM til højtydende faconfræsning
- KDMTM til universal og skærebakke/matrice fræsning

”Selvom KCPM20 er optimeret til stål og rustfrit stål, kan det også anvendes som troubleshooter i applikationer til støbejern – især med nodularjern i tørre omgivelser”, siger Osny Fabricio, Kennametal Senior Product Manager.
”Brug KCPM20 i de tilfælde hvor eksisterende applikationer skal optimeres for at få længere levetid for værktøjerne, og bedre produktivitet ved hjælp af højere hastighed og tilførsel.”

Der er flere informationer i Kennametal's seneste ”Innovations 2012” katalog – eller kig ind på www.kennametal.com

Illustration: Nye KCPM20TM værktøjer fra Kennametal fås til endeplans-, valse- og faconfræsere.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP