www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Fluid: mere end 1000 hydrauliske makroer

En ny omfattende stamdatapakke til hydraulik bygger bro mellem flow og mekanisk design. Mere end 1000 nye hydrauliske makroer i Eplan Fluid både fremskynder og forenkler tværfaglig dokumentation.

Eplan Fluid: mere end 1000 hydrauliske makroer
Fordelene ved en fælles styringsteknik til dokumentation for væske- og elektroteknik er velkendt, idet et kig på hydraulikken åbner for endnu mere potentiale. Fra begyndelsen tilbød Eplan Fluid 2.0 brugerne en omfattende ”flow datapakke”, der indeholder mere end 1000 hydrauliske makroer. Kombinationen af CAE funktionaliteten og de nye makroer giver enestående fordele for hydrauliske designere, specielt i maskinindustrien. Kombinationen har en høj standard af grafisk dokumentation i henhold til gældende standarder og et modulært system for sub-plader, hydrauliske kraftenheder, sandwich-arrangementer med mere. Hvilke tekniske data skal det hydrauliske skema indeholde? Hvilke pressostatindstillinger er nødvendige, og hvordan bliver de skematisk bedst repræsenteret? Eplan Fluid tilbyder den ideelle løsning til at få dokumentation for høj kvalitet, hvilket sker gennem en kombination af makroer, pressostater og de tilhørende datatabeller.

Perspektiv: rotering og spejling
De nye makroer er alle designet til intelligent rotering og spejling af forskellige væsker, en funktion i den kommende version af Eplan Fluid. Baggrunden er ofte et skema, hvor det er nødvendigt at vise, at cylindrene bevæger sig i modsatte retninger og herefter kontrollere dem. Det er ideelt, at brugeren kun skal designe halvdelen af kontakten og fuldende den dokumentation ved hjælp af nye praktiske funktioner for rotering og spejling. Makroerne giver et vigtigt grundlag for brugere og administratorer.

Intelligente makroer
Den brede mangfoldighed af filtre og pumper samt motorkombinationer på kraftenheder fører ofte til dokumentation, der kun adskiller sig i detaljer. Eplan-teknologier så som varierende teknologi og projektmuligheder er fundamentet for at skabe intelligente makroer, der kan ændres i væskeplanen. Et modulsystem gør det nemt at oprette forskellige varianter af kollektive sub-plader. Dette system giver den nemmeste måde at sammensætte sektioner.

Interessant for producenter
Makrokollektionen er det ideelle udgangspunkt for komponentproducenter i den hydrauliske industri. De kan også i brug af Eplan Data Portalen få deres deldata til rådighed. Mens de neutrale makroer, der er til rådighed i Eplan Fluid, kan bruges af forskellige producenter, er komponentdataen i Eplan Data Portal forbundet til en bestemt producent, og danner et solidt teknisk grundlag, når der kombineres med yderligere dokumenter såsom tekniske datablade, komponentfotos samt 2D og 3D-data.

Hydrauliske makroer.png: De nye hydrauliske makroer i Eplan Fluid er basis for hurtig, klar dokumentation.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP