www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco Tools er klar med nye Duratomic ® TM-kvaliteter til drejning i rustfrit stål

Seco Tools præsenterer tre nye kvaliteter, der er fremstillet specielt til drejning i rustfrit stål, med virksomhedens seneste Duratomic ®-generation og Used-Edge Detection-teknologi. De nye TM-kvaliteter TM1501, TM2501 og TM3501 sikrer driften og forbedrer produktiviteten i materialer fra austenitisk rustfrit stål til højlegeret super duplex rustfrit stål. Det udvidede sortiment på i alt 479 TM-kvaliteter omfatter også tre nye geometrier med spånbrydere, der er optimeret til sletbearbejdning og moderat skrubbearbejdning i rustfrit stål.

Seco Tools er klar med nye Duratomic ® TM-kvaliteter til drejning i rustfrit stål
 HQ_IMG_TM_Grades.jpg

TM1501 er designet til det højeste niveau af hastighed, produktivitet og slidstyrke i stabil, ubrudt spåntagning til komponenter i austenitisk rustfrit stål. TM2501 er førstevalg til alle opgaver i lav- til medium-legeret rustfrit stål og udmærker sig som en generel kvalitet, der giver lang standtid og styrke i en lang række applikationsområder. TM3501 er en helt ny kvalitet til det hårdeste højlegerede rustfri stål, inklusive duplex og super duplex rustfrit stål, og leverer også en god præstation på tværs af alle typer rustfrit stål.

Tilføjelsen af den unikke FF1-spånbryder til TM3501-kvaliteten giver fremragende spånkontrol ved sletbearbejdning af rustfrit stål, mens de nye MR3 og M3 supplerer MF4 og M5 i medium-skrubbearbejdning.

Disse tre Duratomic ®-kvaliteter indeholder innovation, der er baseret på globalt førende udvikling inden for belægningsteknologi, tilpasset applikationsbehov. Udover fremragende mekaniske og termiske egenskaber leverer denne coating også kromfarvet Used-Edge Detection-teknologi, der sikrer fuldt udbytte af alle ægge og reducerer potentielt spild.

Kontakt din lokale Seco-repræsentant for at få yderligere oplysninger om de nye Duratomic®-drejningskvaliteter, eller besøg produktsiderne for TM1501, TM2501 og TM3501.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP