www.industriogteknik.com
EPLAN

Flere højdepunkter i EPLAN Platform 2.0

Et halvt år er gået, siden EPLAN Platform 2.0 blev lanceret på markedet, men nogle af de over 1000 udvidelser er stadig ukendt. Det er grund nok til at undersøge denne store frigivelse af overraskende nye perspektiver og lære om de overbevisende og spændende logiske udvidelser til skematisk generation, revision, kontrol og sprogledelse i praksis.

Flere højdepunkter i EPLAN Platform 2.0
Maskindirektivet og høje kvalitetskrav er en del af årsagen til den stigende fokus på overholdelse af standarder og regler, når der oprettes diagrammer. EPLAN Platforms konsekvente svar: standardisering og gentagen brug. Nødvendige identifikatorer og yderligere komponentoplysninger kan nu entydigt blive gemt i håndteringen af reservedele. Prikken over i ét til PE og N terminaler: De anmodede supplerende funktionsbetegnelser kan nu blive lagret direkte på den del. Når designeren bruger en komponent, bliver betegnelsen automatisk overført til den skematiske del, hvilket sikrer, at terminalen viser den i overensstemmelse med standarder på alle skematiske sider og uden ekstra indsats. Den automatiske EPLAN funktion til nummerering af komponenter forhindrer dobbelte enhedstags, og derved forbedres dokumentationskvaliteten og en fremskyndelse af designet.

Mere logik inkluderet
Stadig mere komplekse teknologienheder kræver, at ledninger skal være tydeligt repræsenteret i diagrammerne. Det er her EPLAN Platforms potentielle overførsel kommer i spil, idet de nu går over tilslutningerne og placeres i den sorte boks. Ved at tildele tilslutninger farver i henhold til de interne sammenkoblinger, er det betydeligt nemmere at spore signalet. Start i design og produktion og fortsætte hele vejen igennem idriftsættelse og vedligeholdelse. Ekstra logik findes også i punkt-egenskaberne, som nu kan indeholde detaljerede specifikationer for visning og konvertering og endda komplette SI-enheder. Det samme gælder for rapporter og beregninger, hvis de viste værdier er blevet standardiseret. EPL sørger for, at alle værdier har samme enheder i beregningen, uanset hvor de er opført i skemaerne. Præcise resultater er en given ting.

Perfekt registrering af ændringer

Hvem er ikke bekendt med denne situation? Lige før projektet er færdigt, er der talrige ting, der skal spores. Den kraftfulde revisionskontrol i EPLAN Platform 2.0 kommer til sin ret her betydeligt hurtigere ved ledelsesforandring. Forskellige typer af ændringer er tydeligt markeret med farver og symboler. Alle projektets involverede kan få et overblik, hvis oplysninger er blevet tilføjet, ændret eller slettet. En oversigt over alle ændringer sørger for, at alle processer kører problemfrit i teknik og især i fremstillingssektoren, ved idriftsættelse og vedligeholdelse. Det direkte resultat: hurtigere opstartsfaser og kortere tilstandstider for maskiner.

EPLAN´s centrale del-ledelse
Et omkostningseffektivt alternativ: De, der opbevarer og ajourfører en del data adskilt fra teknik, kan nu bruge EPLAN´s dele-ledelse som et separat modul. CPM, e n forkortelse for ”Central Parts Management”, er en stand-alone-version, som er det simple alternativ for forretningsafdelingerne. Data- og komponentinformation er skabt og er tilgængelig for alle EPLAN-brugere. Det giver enkle, omkostningseffektive data-vedligeholdelse med dele funktionalitet.

Sprog og ledelse

Dette, at EPLAN er unicode-kompatibel og designet til 16 forskellige sprog, er ikke nyt. Det nye er den indstilling, der gør det muligt for brugeren at skelne mellem kilde og display-sprog i et projekt. Kildens sprog er det sprog, som teksten blev indtastet i, som regel modersmålet. Displayet er det sprog, hvor teksten vises i diagrammet, hvilket kan ske på mange sprog på samme tid. Indtastning af tekst, der beskæftiger sig med oversættelser, er endnu mere gennemsigtige, og det er meget

Revisionsledelse EN. jpeg: Den kraftfulde revisionskontrol i EPLAN Platform 2.0 tillader forskellige typer af ændringer, som er klart markeret med farver og symboler.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP