www.industriogteknik.com
EPLAN

Haluk Menderes ny adm. direktør for salg og marketing hos Eplan

Et nyt medlem er indtrådt i direktionen hos Eplan Software & Service.

Haluk Menderes ny adm. direktør for salg og marketing hos Eplan
Haluk Menderes er tiltrådt som adm. direktør for salg og marketing hos Elan Software & Service den 1. juli i år. Han efterfølger Hans Hässing og sammen med adm. direktør for Eplan, Maxmilian Brandl, vil Haluk Menderes være ansvarlig for koncernens tekniske løsninger.
-Jeg glæder mig meget til min nye opgave, udtaler Haluk Menderes.
-Eplans styrke i innovationer og de utallige muligheder på det internationale marked er en stor udfordring for mig, fortsætter den nye chef.
Hans erklærede mål er at udvikle e-plan til en markedsfører på international plan og at øge markedsandele i det globale tekniske miljø.
-Jeg er overbevist om, at på lang sigt kan vi optimere vore kunders processer med vore tekniske løsninger, og derved øge deres produktivitet og endvidere give en god støtte til deres innovationer, pointerer den nye adm. direktør for salg og marketing.

Haluk Menderes seneste stilling var som Excecutive Vice President for salg og marketing i ESI-koncernen. Hans store erfaring med software og professionelle serviceløsninger – især simulering og virtuel prototyping – byder på talrige muligheder af udvidelse af Eplans forretning. Hans ansvarsområde på ESI, MSC. Software og MARC Analysis Research Coporation havde alle et internationalt fokus. Han agter at fortsætte denne intensive ”kørsel” med det formål at opnå en global ekspansion for Eplan..

Menderes har tilbragt adskillige år hos MBB og IABG (tysk rumfartsindustri) hos CAE-Engineering som rumfartsingeniør med det resultat, at han har en viden om krav i alle brancher – fra den klassiske designafdeling til de øverste ledelsesniveauer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP