www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

Nyt motor katalog fra NORD Drivesystems

NORD Drivesystems har udgivet sit nye M7000 el-motor katalog. Den trykte udgave kan bestilles på www.nord.com, og den elektroniske udgave kan downloades fra samme website. Kataloget viser en oversigt over asynkrone lavspændings motorer, der fremstilles af NORD. Kataloget giver ligeledes en detaljeret oversigt over udfordringerne ved overgangen til IE2.

Nyt motor katalog fra NORD Drivesystems

Kataloget indeholder en oversigt over kravene til virkningsgrad på forskellige markeder og gør det nemt at vælge den rette motor til de forskellige regioner.

Det indeholder de tekniske data for NORDs IE1 og IE2 motorer samt en tabel med sammenligninger af motor karakteristikker og illustrationer af typeskiltene, for derved at sikre et maximalt overblik.

IE2 motorer fra NORD Drivesystems yder som minimum den virkningsgrad, der kræves af ErP 2009/125/EG V0640-2009.

Ved implementering af de nye eco-design krav har NORD i stort omfang bibeholdt standard motorstørrelserne, hvilket sikre problemfri udskiftning af eksisterende motorer.

Som følge af at motorerne har en bedre energi balance end IE1/standard motorer, vil mindre motorer som hidtil faktisk kunne anvendes i visse applikationer.

Som tidligere kan motorerne anvendes i forbindelse med både 50 Hz og 60 Hz. NORD har også sørget for at motorerne fortsat er bredspændingsstempelt, således at motorerne kan anvendes overalt i verden.

 

Illustration: NORDs nye katalog indeholder mere end blot motor data og anvendelsesområder - kataloget har også detaljerede, applikations specifikke IE2 karakteristika.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP