www.industriogteknik.com
Jetter

Grafisk-egnet HMI til barske miljøer

Den tyske automations-specialist Jetter AG, der er hjemmehørende i Lud­wigsburg, har lanceret dens nye JVM-407 grafisk-eg­net , designet specielt til brug i barske miljøer.Den kan kontrollere, konfigurere samtogbetjening ak køretøjer og specielt specielt designet til brug i barske miljøer.

Grafisk-egnet HMI til barske miljøer
Den bruges til kontrol, konfiguration og betjening af køretøjer samt kørende maskineri som kommunale køretøjer, va­reudbring­nings og affaldskøretøjer, landbrugsmaskiner, skov­maskiner og desuden byg­geri-maskiner. Opfindelsen ho­norerer den nødvendige beskyttelse, der er krævet i relation til omgivende tem­peratur, rystelser, vibera­tion, elektro­magnetisk kompabilitet samt vand- og støvtæthed. Tastaturet har et nyt ”nat-design”. Dis­playets klarhed og belys­ning kan justeres efter be­hov. En integreret person­søger giver advarsel eller bekræftelsessignaler. Pro­duktet har 16 digital inputs til brug for krafttilførsel af 12 V og 24 V., og digital elektrolytisk output til brug for 3 A tillader kontrol af et relæ. En video input, der bruger PAL eller NTSC-standarder tillader forbin­delse til et bag view-ca­mera. JVM-407 har tre CAN-buses, uafhængig af hinanden, til kommunika­tion med et afsides perife­risk apparatur.
HMI har også én indbygget en fortolkning af Jetters applikationsprogrammer skrevet i JetSym STX høj­niveausprog. Det betyder, at den også kan bruges til at kontrollere applikationer af små- og mediumstør­relse.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

HMS Industrial Networks AB
AGV trådløs udvikling

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP