www.industriogteknik.com
Seco Tools

Ny gevindskæringskvalitet fra Seco til særligt kritiske applikationer

Den avancerede belægning og værktøjsgeometri i den nye TTP2050 gevindskæringskvalitet fra Seco Tools tilbyder effektiv, sikker, stabil ydeevne sammen med effektiv spånkontrol, begge er nødvendige for at forhindre gevindspåner i at spolere kritiske dele i de sidste faser af produktionen.

Ny gevindskæringskvalitet fra Seco til særligt kritiske applikationer
  HQ_IMG_JETI_Conversion_Family_20187000.jpg

TTP2050 kvalitetens nanolaminerede PVD-belægning, der er fremstillet af skiftende lag af titaniumaluminiumnitrid (TiAIN) og titan siliciumnitrid (TiSiN), giver ekstremt god slidstyrke, der kræves ved bearbejdning af støbejern, værktøjsstål, rustfrit stål og andre krævende ståltyper. Denne sammensætning overstiger ydeevnen af allroundbelægninger, der ofte bruges i gevinddrejningsoperationer, mens TTP2050's værktøjsgeometri leverer pålidelig ydeevne for øget produktivitet i disse materialer.

TTP2050 gevindskæringskvalitet fås i 44 profiler med geometri A i 11 mm og 16 mm størrelse. Det nye sortiment fås i både indvendig og udvendig gevindbearbejdning for alle almindelige standardgevindprofiler.

Du kan få yderligere oplysninger om TTP2050 ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller besøge TTP2050-produktsiden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP