www.industriogteknik.com
Dunkermotoren

Brushless D servomoto- rer fås nu med entegre- EtherCAT interface

EtherCat er en åben højtydende Ethernet-baseret fieldbus-system, der anvendes til applikationer i industriel automation, og vred anvendelse opfylder systemet et kontinuerligt stringent realtids-behov.

Brushless D servomoto- rer fås nu med entegre- EtherCAT interface
I servomotorer af BG-familien tilbyder Dunkermotoren nu intelligente drev med en udgangseffekt på 40 til 500 watt. Disse kompakte drev er med CANopen fieldbus-interface, men nu også med Profibus DP interface (V1) og er meget etablerede på markedet. Det sidste nye er, at motorerne er suppleret med EtherCAT, således at de nu har grænseflader for integreret kommunikation.
CANopen over EtherCAT (CoE) giver servomotorerne mulighed for at virke som slaver i en position i et EtherCAT netværk. Dunkermotoren bruger standardiserede DSP402 til anbringelse, overvågning og justering af servodrev.
Dunkermotoren har den rigtige drevløsning til en mangfoldig række af applikationer. Dette giver maskinbyggerne ualmindelig mange muligheder. Udover motorerne tilbyder Dunkermotoren et omfattende udvalg af planetgear, snekkegear, bremser og encodere i et let forståeligt modular system. Maskinbyggerne tilbydes mulighed for at samarbejde med Dunkermotorens specialister. Dermed kan maskinbyggeren hurtigt samle viden og derved spare omkostninger.

Billedtekst:
Brushless DC servomotor med integreret EtherCAT interface.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP