www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

Effektiv positionering med NORD frekvensomformere

Applikationer, der kræver relativ eller absolut positionering, (f.eks. drejeborde, lineære akser eller positions-synkronisering), kan implementeres på hurtig og økonomisk-fordelagtig vis, ved hjælp af NORD frekvensomformere samt standard asynkrone motorer. NORD leverer flere omformerserier med integreret POSICON, som er en intelligent positionerings-styring, som i mange tilfælde endda kan erstatte selv servo løsninger. Positionerings-styringen har en lang række funktioner, som er meget nemme at arbejde med, og brugeren kan let parametrere dem uden et dyberegående kendskab til komplekse programmeringssprog.

Effektiv positionering med NORD frekvensomformere
Forskellige modeller af kompakt omformeren SK 500E serien kan leveres med et POSICON modul. SK 530E sætter med sine mange kvalitets funktioner brugeren i stand til at implementere omkostningseffektive positionerings-løsninger i kombination med en asynkron motor. Til de mere prisfølsomme applikationer tilbyder NORD den decentrale omformer serie SK 200E, som hører til de første frekvensomformere med POSICON positionerings-styring som standard udstyr – her var decentrale servo-løsninger hidtil nødvendige. NORDAC SK 700E frekvensomformeren som er konciperet til et anvendelsesområde fra middel til høj teknologisk, kan ligeledes fås med et POSICON modul som ekstraudstyr.

Illustrationer: NORD frekvensomformere til forskellige anvendelsesområder, som f.eks. SK 530E og SK 200E kan ved hjælp af POSICON-udvidelsen løse mange forskellige positioneringsopgaver.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP