www.industriogteknik.com
Seco Tools

Ny Seco Double Quattromill ® 14 maksimerer ydeevnen på maskiner med begrænsede kræfter

Den nye Seco Tools Double Quattromill ® 14-fræser gør det muligt for produktionsvirksomheder med maskiner, der har begrænsede kræfter, at maksimere deres planfræsningsoperationer. Planfræseren bruger dobbeltsidede skær med 8 skærkanter, hvilket er omkostningseffektivt og giver øget spåndybde ved skrubbearbejdning og sletbearbejdning. Seco designede Double Quattromill ® 14 som en mindre version af virksomhedens Double Quattromill ® 22, som er ideel til store maskiner med flere kræfter og større momentegenskaber.

Ny Seco Double Quattromill ® 14 maksimerer ydeevnen på maskiner med begrænsede kræfter

 Double Quattromill® 14 leveres både med en værktøjsvinkel på 45° eller 68° og giver en spåndybde på henholdsvis op til 6 mm (0,236") og 8 mm (0,315"). Vinklen på 45°, der udmærker sig svagt eller ustabilt opspændingsværktøj, giver bedre spånafvikling og højere tilspændings hastigheder. Vinklen på 68° når store spåndybder med samme størrelse indskrevne cirkel (I.C.) på skæret som vinklen på 45°, men med bedre frigang til at undgå sidevægge eller delvis fastspænding. I modsætning til skær i standard planfræsere af tangentialtypen giver Double Quattromill® 14 ekstrem let skærende som giver lavere skærekræfter og effektforbrug, mens den forlænger værktøjets standtid.

Double Quattromill® 14's fræsekroppe leveres med faste lommer og kassette-modeller med standard eller tæt fortandet sammen med metriske udgaver eller tommeudgaver. Seco benyttede også den nye overfladestrukturteknologi til spånrilleoverfladen på Double Quattromill® 14's fræsekrop, hvilket giver forbedret spånkontrol og spånafgang samt holdbarhed.

Double Quattromill® 14 tilbyder tre skærområder med forskellige muligheder for skær og kvaliteter. ME10-geometri fungerer med klæbende materialer som f.eks. titanium og rustfrit stål. M10-geometri indeholder skarpere skær og mindre T-land for reduceret skærekraft, der udmærker sig på maskiner med færre kræfter og arbejder med klæbrige materialer, visse typer af værktøjsstål og superlegeringer. M16 giver den bedste skærkantbeskyttelse af de tre skærgeometrier ved bearbejdning af slidende materialer som f.eks. stål, værktøjsstål og støbejern.

Du kan få yderligere information om Double Quattromill® 14 ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller besøge Double Quattromill® 14-produktsiden

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP