www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

Udvidelse af programmet med en ny decentralfrekvensomformer. Integralgearmotoren har nu også Onboard-AS-Interface

SK 200E frekvensomformeren er en fleksibel decentral enhed der kan monteres direkte på motorens klemkasse, dermed får du en integreret gearenhed med frekvensomformer til montering direkte på din maskine. SK 200E er klar til levering også med Onboard-AS-Interface. Dette interface er en simpel og billig løsning til styring af fx transportbånd, transportsnegle eller produktionslinjer. De nye varianter SK 225E og SK 235E understøtter AS-Interface-Protokollen 2.4 med cyklisk 4E/4A dataudveksling. SK 235E har udover dette også sikkerhedsfunktion „Sikker stop“ iht. EN 954-1 (EN 13849-1), max. op til Kat. 4, Stop-Kategori 0 og 1 der kan sikre den tilsluttede motor mod utilsigtet start uden at fjerne hovedstrømmen.

Udvidelse af programmet med en ny decentralfrekvensomformer. Integralgearmotoren har nu også Onboard-AS-Interface
Alle frekvensomformere af SK 200E rækken har et omfattende udstyrsprogram fx sensorløs strømvektor regulering, integreret bremse chopper og bremse udgang. Af andre praktiske funktioner kan nævnes impulsgiver indgang og den integrerede positionerings software POSICON. Den decentrale frekvensomformer er ikke kun nem at programmerer men du kan også via en flytbar EEPROM hurtig og nemt udskifte parametersættet.

Selv om frekvensomformeren er rettet mod et prissensibelt segment er der ikke sparet på funktionerne, SK 200E har alle de samme funktioner som skabsmodellen fra SK500 serien og selv om der stilles høje krav har vi her et komplet program der med samme programmerings struktur sikrer en simpel og nem ibrugtagning. På hjemmesiden www.sk200e.com finder du yderligere information om denne geniale frekvensomformer med de mange features.

Billed: Den nye SK200E decentrale frekvensomformer

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP