www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

SK 500E: kompakte, fleksible og konfigurerbare inverter kontrol bokse

NORD SK 500E seriens seks størrelser af inverter kontrolbokse leveres med ydelser fra 0,25 til 22 kW. Når ydelsen en gang er fastsat er den eksterne størrelse af enheden ens hvad enten det drejer sig om basis modellen eller den fuldt udstyrede udgave. Især når det gælder ændringer eller udvidelser af funktioner bliver livet lettere for brugerne med de ensartede krav om plads.

SK 500E: kompakte, fleksible og konfigurerbare inverter kontrol bokse
Der kan implementeres mange almindelige industri applikationer i boksen med de omkostningseffektive enheder. Alle udgaver har indbygget bremsestyring, momentomformer og strømfilter – og har sensorløs vektor kontrol af strøm, PID kontrol af processtyring samt skift af parametre. Fem kontrol input, der kan styres af parametre, to analoge input og et analogt output plus to relæ output giver muligheder for mange forbindelser, selv i basisudgaven.

SK 500E serien kan også udvides med ekstraudstyr som ”Safe Stop” i overensstemmelse med EN 945-1 eller EN 13849-1 (op til maksimum sikkerheds kategori 4, Stop kategori 0 og 1), et CANopen interface som er integreret på PCBen, et TTL rotary encoder input, yderligere digitale input og output kanaler eller en funktionspakke til POSICON positions kontrol. Dertil kommer udgaver hvor kontrolprintet kan få strøm fra en ekstern 24 V strømforsyning, der giver adgang til parameter data og bus interfacet, selv hvis hovedstrømforsyningen er frakoblet så specielle applikationer som evakuering af elevatorer eller uafbrudt forbindelse on-line kan anvendes. Mange SK 500E udgaver kan fås med Cold Plate udgaver eller med eksterne køleplader som ekstraudstyr (ekstern køleplade teknologi).

Foto: SK 500 E inverter serien omfatter mange typer med forskellige funktioner – men med de samme dimensioner. Kun størrelsen varierer efter ydelsen.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP