www.industriogteknik.com
Dranetz

Dranetz introducerer PQView® DE, der er den nye net applikation til brug med faste energiovervågnings systemer

PQView® DE erstatter Encore Series Software som net applikation til brug med faste Dranetz overvågningssystemer. PQView DE har et moderne, dynamisk net design, der gør det muligt for brugerne at interagere med deres overvågningssystemer fra så godt som enhver platform, inklusive computere, bærbare computere, tablets og smartphones.

Dranetz introducerer PQView® DE, der er den nye net applikation til brug med faste energiovervågnings systemer
Dranetz Technologies præsenterer PQView DE som erstatning for deres Encore Series Software (ESS), der bruges med systemerne til overvågning af energikvalitet, efterspørgsel og energi. ESS er baseret på Java plug-ins, der ikke længere understøttes i nyere net browsere. PQView DE giver, med sit nye udseende og moderne design, et fuldstændigt sæt funktioner som kunder, der har brugt Dranetz software i lang tid, er fortrolige med. Samtidig får brugerne funktioner, der understøttes af en moderne, tværgående browser og et dynamisk design. PQView DE er fuldt kompatibelt med alle Dranetz produkter, der var understøttet af ESS, inklusive 61000 familien, ES metre og den legendariske 55xx serie DataNodes. PQView DE er baseret på virksomheds softwareplatformen PQView, der er udviklet og understøttet af datterselskabet Electrotek Concepts, hvor det bruges af kunder i den offentlige værkssektor på verdensplan. Derfor har brugerne af PQView DE en glidende og uhindret overgang til den mere skalerbare PQView software platform til virksomheder - der også indeholder mange flere funktioner - efterhånden som deres behov vokser.

”Vi er glade for at kunne tilbyde dette nye produkt til vore nuværende Dranetz kunder”, sagde David Ellis, der er President & CEO i Global Power Technology (moderselskabet).
”Vi tror, at vore kunder vil kunne lide det nye, moderne design og det dynamiske net interface. De kunder, som har Dranetz under overvejelse, kan umiddelbart se fordelene ved at arbejde med en platform, der indeholder mange informationer, som er skalerbar og som vil hjælpe dem til at være godt informerede, efterhånden som deres behov vokser eller bliver mere komplekse. PQView DE indeholder en glidende opgradering fra den legendariske Encore Serie softwareprodukter, som den erstatter”.

Dranetz var den første, der indførte permanent installerede eller faste systemer til overvågning af energikvalitet. Det førende, permanente overvågningssystem i industrien omfatter Dranetz HDPQ Power Quality DataNodes, 61000 familien (61STD, 61SG, 61SGD) med energikvalitets instrumenter og ES serien med efterspørgsel- og energi målere, der alle er fuldt kompatible med den nye PQView® DE (efterfølgeren af ESS) og PQView system software til nettet.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP