www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

NORD Smart Solutions – skræddersyede drev løsninger med ekstra service

NORD DRIVESYSTEMS fremstiller individuelle ”Smart Solutions” (intelligente løsninger) til drev applikationer til alle områder i industrien. De færdige løsninger kombinerer skræddersyede drev løsninger med komponenter fra produktions- og udviklingsafdelinger hos NORD, og binder dem systematisk sammen med fuldstændig og hurtigt reagerende support, der indbefatter sporing af ordrer samt tilbud om undervisning og service in-house hos kunden. Systemerne kan leveres som ’plug-and-play’ og klar til brug ved levering.

NORD Smart Solutions – skræddersyede drev løsninger med ekstra service
Hjertet i alle Smart Solutions er en skræddersyet og elektronisk løsning. NORD kan trække på et usædvanligt stort udvalg af produkter og en uforlignelig teknisk ekspertise til udvikling af systemløsninger. Udover alle former for drev kan der også leveres et udvalg af motorer, der opfylder kravene til enhver applikation – for eksempel motorer, der er kompatible med de nye, energibesparende klasser (IE1 til IE3) eller ATEX. NORD fremstiller ligeledes en omfattende og prismæssigt konkurrencedygtig serie af frekvensomformere til både centrale- og decentrale applikationer.

Femogtredive datterselskaber rundt omkring i verden, med moderne produktionsfaciliteter, sikrer hurtig levering og stiller erfarne samarbejdspartnere til rådighed for kunderne. Samarbejdspartnerne kan trække på en stor palet af erfaringer, der er samlet gennem årtier på mange applikationsområder.
NORD garanterer rådgivning og service på et højt plan over hele verden, med hurtige kommunikationsformer og regelmæssige undervisningsprogrammer. Disse tiltag sikrer dermed virksomhedens fleksible og hurtigt reagerende logistik.
”Smart Solutions” indeholder også kunde orienterede serviceydelser som on-line besvarelse af forespørgsler om ordrer, samt en nem adgang til alle relevante data omkring projektet. I tilgift til kompetent rådgivning står der også, via internettet, et stort udvalg af informationer og ydelser af support til rådighed. Denne service omfatter alt fra elektroniske kataloger og 3D modeller til produktspecifikke- og sektor orienterede mini sites.

Se flere informationer på www.nord.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP