www.industriogteknik.com
Seco Tools

Øg produktiviteten med Secos nye og større skær til High-Feed fræsning

Seco Tools lancerer nye og større LP09-skær, der er designet til at øge produktiviteten og sikkerheden med virksomhedens High Feed 2™ fræsekroppe. De nye skær er designet til High-Feed fræsning, herunder planfræsning, spiralinterpolation, sporfræsning, sidefræsning, lommefræsning og dykfræsning, i vanskelige materialer som f.eks. klæbende materialer, der ofte findes i form-bearbejdning, luftfarts- og olie- og gasindustrien.

Øg produktiviteten med Secos nye og større skær til High-Feed fræsning
HQ_IMG_LP09_Highfeed2_inserts.jpg

De nye LP09-skær udvider det eksisterende High Feed 2™ sortiment og kombinerer højere skærstyrke på hjørnerne og med 2 skær. Fræsekroppene er blevet forstærket og flere tænder pr. diameter for øgede tilspændinger og højere produktivitet. Samtidig er fræsekroppens spånrum optimeret for optimal spån-transport.

Den rektangulære form på LP09-skærene samt fræsekroppenes tættere fortanding forlænger værktøjets levetid ud over det normale. Fræsekroppenes plattelejer sikrer ensartet og præcis positionering/placering ved indeksering, mens kraftige skruer holder skærene sikkert på plads.

Seco Tools LP09 positive skær er tilgængelige i en række forskellige kvaliteter og geometrier, herunder D12, MD15, M13, ME08 og E08. High Feed 2™ fræserne fås i størrelserne fra Ø25-100mm.

Du kan få yderligere oplysninger om LP09 ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller besøge LP09-produktsiden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP