www.industriogteknik.com
Seco Tools

Forbedrede drejeegenskaber med udvidelse af Steadyline ® serien

Seco Tools udvider sin populære produktserie Steadyline® med en række nye vibrationsdæmpende dreje- / borstænger og tilhørende hoveder. Disse nye produkter omfatter 25 mm diameter Steadyline® skafter samt GL25 drejehoveder, 100 mm diameter Steadyline® skafter og tilføjelser til udvalget af skrub og slet Steadyline® stænger.

Forbedrede drejeegenskaber med udvidelse af Steadyline ® serien
HQ_IMG_Steadyline_Range_GL_Heads.jpg

Steadyline® til værktøjer bruger det mest effektive vibrationsdæmpningssystem i branchen for drejning og opboring med dybder på op til 10xD i små og store huller. Systemets passive/dynamiske vibrationsdæmpning anvender en dæmpende masse inde i værktøjsholderens stang. Korte kompakte skærehoveder for at maksimere vibrationsdæmpning, hvilket gør det muligt at bruge værktøjer med længde op til 10 gange boretangens diameter uden værktøjsvibrationer eller afbrydelser af arbejdet.

Med Steadyline® kan man udveksle værktøjshoveder til drejning og boring hurtigt og nemt ved hjælp af den unikke Seco GL-tilslutning. GL-tilslutningen monterer hoveder på Steadyline® skafterne hurtigt og nemt, med fokus på nøjagtighed og gentagelsesnøjagtighed på 5 mikrometer og en orienteringskapacitet på 180° efter behov.

De 25 mm diameter skafter med GL25 tilslutning er tilgængelige i 6xD, 8xD og 10xD omfatter hårdmetal-forstærkede stænger til de dybeste udfordringer. Steadyline® værktøjer er tilgængelige i følgende indfæstninger Seco-Capto TM, HSK-T/A cylindriske skafter.

De 16 nye GL25 drejehoveder anvendes til programmer, herunder generel drejning, neddrejning og bagboring med DN.11, CC.09, DC..07, DC..11, TC..11 og VB..11 skær.

Større 100 mm diameter skafter passer til eksisterende GL50 drejehoveder og er med Jetstream Tooling ® højtryks kølemiddelteknologi gennem BA-til-GL50 adaptere.

Borehoveder med BA060 og BA080 adapter giver mulighed for grov og fin boring med diametre fra 66 mm til 115 mm (2,60" til 4,53").

Du kan få yderligere oplysninger om tilføjelserne til Steadyline® serien ved at kontakte din lokale Seco-repræsentant eller besøge Steadyline® produktsiden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP